BIST 9.645
DOLAR 32,59
EURO 34,83
ALTIN 2.410,97
HABER /  MAGAZİN  /  KÜLTÜR VE SANAT

Kahve, çikolata ve kitap festivali başladı

Harbiye Askeri Müze ve Kültür Sitesi, 18 – 27 Aralık tarihleri arasında "Üç Tutku: Kitap, Kahve, Çikolata Festivali"ne ev sahipliği yapacak.

Abone ol

Birbirinden farklı fakat biri olmadan diğerinin olmadığı 3'ü 1 arada düşünülen bu üç tutkunun festivali dünyada ilk kez yapılıyor.

Kitap kokusunun kahve kokusuna, kahve kokusunun çikolata kokusunu çağrıştırdığı bu üç lezzet büyüleyici bir atmosferde katılımcılar kahvelerini yudumlarken çikolatalar ile eşsiz bir lezzete sahip olurken bir yandan da kitaplarını ediniyorlar. Türkiye'nin seçkin yayınevlerinden edinilen kitapların yazarlarıyla sohbet edip workshop, sunum ve ikramlardan ücretsiz yararlanılabilecek.

Kitaplar, kahve makineleri, kahve fincanları, çikolatalar, çikolata yapımı için gerekli malzemeler yılbaşı öncesinde on gün süresince ziyaretçilere sunulacak.

İçinde sergilerin, söyleşilerin, konserlerin, çocuklara yönelik etkinliklerin, masal anlatımlarının ve bir müzayedenin yer alacağı festival sabah saat 10:00 ile akşam 20:00 arasında ziyarete açık olacak.