BIST 9.530
DOLAR 32,51
EURO 34,82
ALTIN 2.476,72
HABER /  GÜNCEL

Kahvaltı için aldığı poğaça ölümüne sebep oldu

Ölüm yaşlı adamı poğaça yerken yakaladı. Beyoğlu’nda işe giderken yolda aldığı poğaçayı yiyen Kadir Evdedurmaz hayatını kaybetti.

Abone ol

Beyoğlu’nda kardeşine gitmek için evinden çıkan Kadir Evdedurmaz (67), kahvaltı için yolda aldığı poğaçayı yediği sırada boğazına takılması sonucu yere yığıldı.

Yaşlı adam sağlık ekiplerinin tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Olay 10.00 sıralarında Bülbül Mahallesi Mısır Buğdayı Sokak üzerinde meydana geldi. Aynı mahallede oturan kardeşine gitmek için evinden çıkan Kadir Evdedurmaz isimli yaşlı adam, yol üzerinde kahvaltı için poğaça aldı.

BOĞAÇA BOĞAZINA TAKILDI

Kardeşi Nezir Evdedurmaz’ın evine yaklaştığı sırada aldığı poğaçayı yiyen yaşlı adam, poğaçanın boğazına takılması sonucu yere yığıldı. Kadir Evdedurmaz’ı yerde gören sokak sakinleri yardıma koştu. Yaşlı adamın nefes alamadığını farkeden vatandaşlar olay yerine ambulans ve polis ekipleri çağırdı. Yaşlı adam, sağlık ekiplerinin olay yerindeki müdahalelerine rağmen kurtarılamadı. Polis, olay yerinde delil toplayarak incelemelerde bulundu.

POĞAÇAYI YUTKUNAMADI

Görgü tanığı Oktay Davulcu “İleriden geliyordu, ben içerideydim çocuklara su ver, su ver dedi. Poğaça elindeydi. Poğaçayı yutkunamıyor, yere düşüyor. Yere düşünce de bir iki kere hareket yaptı bir bayan burada. Ondan sonra bir damla su verdi. İçemedi suyu. O esnada ambulans geldi. Boğazında kalmış poğaça parçası. Ambulansı aradık ondan sonra zaten olaya müdahale ettiler.” dedi.

Kadir Evdedurmaz’ın kardeşi Nezir Evdedurmaz ise, “Valla bilmiyorum ben geldiğim de ambulansta gördüm. Burada otururken olmuş, boğazında poğaça ile. Arkadaşlar söylediler. Geldiğimde ambulansta gördüm.” diye konuştu.

Yaşlı adamın cenazesi, incelemelerin ardından Adli Tıp morguna kaldırıldı. Polis ekipleri olay yerinde incelemelerde bulundu.