BIST 9.769
DOLAR 32,57
EURO 35,02
ALTIN 2.435,50
HABER /  GÜNCEL

Kahramanmaraş'tan acı haber! Şehitler var...

KAHRAMANMARAŞ'ın Engizek dağları bölgesinde PKK'lılarla çıkan çatışmada bir uzman çavuş ile bir güvenlik korucusu şehit oldu... Bölgede çatıma sürüyor...

Abone ol

KAHRAMANMARAŞ'ın Engizek dağları bölgesinde PKK 'lı teröristler ile güvenlik güçleri arasında çatışma çıktı. Çatışmada 1 uzman çavuş ile 1 güvenlik korucusu şehit oldu. Bölgeye takviye kuvvetler gönderilirken, çatışmaların da sürdüğü bildiriliyor.

ŞEHİT KORUCU GÖREVİ BABASINDAN DEVRALMIŞ... Kahramanmaraş’ta PKK’lı teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan güvenlik korucusu Fatih Güngör’ün Çağlayancerit ilçesi Kale Mahallesi Cemalobası’ndaki baba ocağına ateş düştü. Geçmişte babası da güvenlik koruculuğu yapan Fatip Güngör'ün bir yıldır güvenlik korucusu olduğu ortaya çıktı.

Şehit Fatih Güngör’ün sosyal medya hesabında bir paylaşımı ise duygulandırdı. Güngör, göndere çekilmiş Türk bayrağını ‘Senin gölgende doğdum, senin gölgende öleceğim’ notuyla paylaştı. Bugün şehit haberini alanlar, Güngör'ün bu paylaşımının altına çok sayıda yorum yaptı.