BIST 9.080
DOLAR 32,33
EURO 35,01
ALTIN 2.318,81
HABER /  GÜNCEL

Kahramanmaraş'ta 3 PKK'lı öldürüldü

Kahramanmaraş'ın Nurhak ilçesi kırsalında teröristlerle jandarma güvenlik güçleri arasında çatışma çıktı

Abone ol

Kahramanmaraş'ın Nurhak ilçesi kırsalında teröristlerle jandarma güvenlik güçleri arasında çatışma çıktı. Çatışmada 3 terörist ölü ele geçirildi.

Güvenlik güçlerinin 2 gündür yaptığı arama tarama çalışmaları sırasında bir grup teröristle karşılaşıldı. Güvenlik güçlerinin teslim ol çağrılarına teröristler ateşle karşılık verdi. Bunun üzerine çıkan çatışmada 3 terörist ölü ele geçirildi. Operasyonlar hala devam ediyor.

TATVAN'DA 3 SIĞINAK İMHA EDİLDİ

Bitlis ve Tatvan ilçesinde yürütülen operasyonlar neticesinde terör örgütü PKK'ya ait 3 sığınak imha edildi.

Bitlis Valiliği'nden yapılan açıklamada, alınan istihbaratları değerlendiren Tatvan 10. Motorlu Piyade Tugay Komutanlığı ekipleri, güvenlik güçlerinin, 30 Nisan-1 Mayıs tarihlerinde Bitlis'in Çayırbaşı köyü yakınlarındaki Onak ormanlık alan ile Tatvan'ın Köprücük köyü mevkisinde operasyon düzenlendiği belirtildi. Ormanlık ve sarp arazide icra edilen operasyonlarda, terör örgütü mensuplarına ait 3 sığınak bulundu. Ayrıca sığınaklarda yapılan aramalarda ise ''Siyasi eğitimlerde kullanan bir televizyon, bir VCD, bir akü ve akımölçer, muhtelif erzak, temizlik ve yaşam malzemesi ele geçirildi
    
Öte yandan 3 ayrı sığınakta ele geçirilen 12 kilogramlık tüpe yerleştirilmiş, patlayıcı maddeyle desteklenmiş, uzaktan telsiz kumandalı el yapımı patlayıcı düzeneği imha edildi.