BIST 9.455
DOLAR 32,59
EURO 34,80
ALTIN 2.499,25
HABER /  GÜNCEL

Kahraman polis Fethi Sekin son anlarında bile...

İZMİR'deki hain saldırıda şehit düşen kahraman polis memuru Fethi Sekin'in son anlarına tanıklık eden taksici yaşadıklarını sosyal medyada paylaştı.

Abone ol

İZMİR'deki terör saldırısında katliamın önüne geçen ve şehit olan polis Fethi Sekin'in yardımına koşan taksici Çetin Yenel, Fethi ağabeyin yanına ilk ben gittim ona tampon yapmak için. Ölürken bile bana 'yat yat mevzi al' şeklinde korumaya çalıştı' dedi.

SON ANLARINA TANIKLIK ETTİ

İzmir'de gerçekleşen ve bir polis ile bir adliye çalışanının şehit olduğu, 9 kişinin yaralandığı hain terör saldırılarının ardından daha fazla kişinin ölmemesi için canını feda eden şehit polisi memuru Fethi Sekin'in son onlarına tanıklık eden taksici Çetin Yenel, yaşadığı anları sosyal medya hesabından paylaştı.

"YANINA İLK BEN GİTTİM ÖLÜRKEN BİLE..."

Olayın ardından polis memurunun yanına koştuğunu belirten Yenel, "Fethi ağabeyin yanına ilk ben gittim. Ona tampon yapmak için. Ölürken bile bana 'yat yat mevzi al' şeklinde korumaya çalıştı" dedi. Duygulandıran mesajı sosyal medya hesabından paylaşan taksici Çetin Yenel, yaşadığı bir anısına da mesajında yer verdi.

Yaralı bir kadını hastaneye götürdüğünü anlatan Yenel, "Ambulans geldi. Sonra gözünden yaralanan bir hanım vardı. Ona hastaneye götürdüm. Yaralı hanım inerken, 'borcum ne kadar' dedi. 'Sonra bulurum' dedi; yani beni bulup para verecek. Bu kadar naif, bu kadar fedakar insanların ülkesinde bu bombalar etkisiz olur" şeklinde konuştu.