BIST 9.693
DOLAR 32,51
EURO 34,76
ALTIN 2.496,27
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Kağıthane'de halk toplantıları başladı

Kağıthane'de esnaf ziyaretleri ve halk toplantıları Mehmet Akif Ersoy Mahallesinde başladı.

Abone ol

Belediye yönetiminin halkla bütünleşmesini sağlayan ve Kağıthane’deki bütün mahallelerde gerçekleştirilecek olan esnaf ziyaretleri ve halk toplantıları Mehmet Akif Ersoy Mahallesinde başladı.

Öncelikle Mehmet Akif Ersoy mahallesindeki esnafları Ak Parti İlçe Başkanı Sami İlhan ile birlikte gezen Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, esnafın sorunlarını dinledi ve Bahar düğün salonunda yapılacak olan halk toplantısına davet etti.

Bahar düğün salonunda yapılan halk toplantısına, Kağıthane İlçe Kaymakamı Ahmet Narinoğlu, Ak Parti İlçe Başkanı Sami İlhan, Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Meryem Tekbıyık, İlçe Milli Eğitim Müdürü Nail Bölükbaşı, Mehmet Akif Ersoy Mahalle Muhtarı Ali Osman Tunç, Başkan Yardımcıları, Meclis Üyeleri ve Birim Müdürleri katıldı.

Belediye'nin çalışma ve faaliyetleri ile Mehmet Akif Ersoy mahallesine son altı yılda yapılan yatırımların anlatıldığı sunum gösterisi ile başlayan toplantı Ak Parti İlçe Başkanı Sami İlhan’ın konuşması ile devam etti.

Sayın İlhan, Belediye Başkanlarının seçildikten sonra sadece oy verenlerin Belediye Başkanı olmadığını, o ilçedeki herkesin Belediye Başkanı olduğunu, ilçeye yapılan bu hizmetlerin bizlere gurur verdiğini ve bu hizmetlerin devamı için tüm gücümüz ve gayretimiz ile çalışacaklarını belirterek sözlerini tamamladı.

Belediye Başkanı Fazlı Kılıç ise, Kağıthaneliler el ele sloganıyla düzenlemiş oldukları bu halk toplantılarında Mehmet Akif Ersoy mahallesi sakinlerini el ele görmekten büyük mutluluk duyduklarını, açık şeffaf, insan odaklı yönetim anlayışı ile Kağıthane’ye hizmet ettiklerini ve halka dayalı yönetim anlayışının Kağıthane’de oturduğunu belirtti.

Yapılan çalışma ve tasarrufları rakamsal örneklerle veren sayın Kılıç, Mehmet Akif Ersoy mahallesine yapılacak olan mahalle konağı ve katlı otopark ile Eti Bank Caddesinin trafik sorununun çözüleceğini belirtti ve halk toplantısına katılan mahalle sakinlerine teşekkürlerini sundu.

Sırasıyla söz alan Mehmet Akif Ersoy mahallesi sakinleri ise soru ve görüşlerini Belediye Başkanı Fazlı Kılıç’a iletti.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Nail Bölükbaşı’nın konuşmasının ardından söz alan Kağıthane İlçe Kaymakamı Ahmet Narinoğlu, belediye çalışma ve faaliyetlerini burada birebir dinleme fırsatı bulduğunu, belediyenin almış olduğu kalite belgesinin ise belediye hizmetlerinin vatandaşların ayaklarına götürülerek ne kadar yerinde kullanıldığının bir göstergesi olduğunu belirterek bu çalışmaları gerçekleştiren Belediye Başkanı Fazlı Kılıç ve ekibine sonsuz teşekkürlerini sundu.

Mehmet Akif Ersoy Mahallesi halk toplantısı Belediye Başkanı Fazlı Kılıç’ın mahalle sakinlerinin sorularını yanıtlaması ile son buldu.