BIST 9.136
DOLAR 32,38
EURO 35,05
ALTIN 2.326,22
HABER /  DÜNYA

Kafasından okla vurup poz verdi

Amerika'da bir kadın veteriner, kafasından okla vurduğu kediyle poz verince işinden oldu.

Abone ol

Amerika'nın Teksas eyaletinde bir kediyi kafasından vurup öldürdükten sonra poz veren kadın veteriner, büyük tepki topladı, işinden oldu.

Focus dergisinin haberine göre, ABD’nin Texas eyaletindeki Kristin L. Adlı veterinerin, ok atarak kafasından vurduğu kediyle poz vermesi ülkede şok tesiri yaptı. Polis, kadın veteriner hakkında soruşturma başlattı.

Öte yandan Kristin L.’nin işvereni, işine son verildiği açıklaması yaptı. Washington Austin Country’daki hayvan kliniğinden yapılan açıklamada ”bu tür bir davranışı kabul edemeyiz ve en sert biçimde kınıyoruz” ifadeleri yer aldı. Yerel basında yer alan haberlere göre, kedi, kentte yaşayan yaşlı bir karı kocaya ait. Kristin L., başında ok olan kediyle sırıtarak poz verdiği fotoğrafın altına ”sadece başında bir ok olan sokak kedisi iyi bir sokak kedisidir” yazmış. Haberde, Austin County şerifi Jack Brendes’in ”Toplumumuzda bu tür şeyler olmamalıydı“ dediği yer alırken, kedi olayının tam olarak aydınlanması için yerel bir hayvan haklarını koruma derneğinin 7 bin 500 dolar ödül koyduğu yer aldı.