BIST 9.080
DOLAR 32,34
EURO 35,12
ALTIN 2.308,38
HABER /  ÇALIŞMA HAYATI

Kadroya geçen taşeron işçilerin isim isim tam listesi 2018

Taşeron işçilerin kadro başvuruları dün sona erdi. Kadroya geçen taşeron işçilerin isim listesinin ise her an açıklanması bekleniyor. Güvenlik ve arşiv formu dolduran taşeron işçiler heyecanla kadro listesini arıyor. Kadroya geçen taşeron işçilerin listesi belli olduğu andan itibaren internethaber'de.

Abone ol

2 Ocak'ta başlayan taşeron işçilerin kadro başvurusu dün sona erdi. Taşeron işçiler heyecanla kadroda ismim var mı sorusuna yanıt arıyor. Taşeron işçilerin isim isim listesi ve detaylar haberimizde.

Taşeron işçilerin kadro başvuruları dün bitti. Güvenlik ve arşiv formu dolduran taşeron işçiler şimdi yarını bekliyor. Güvenlik soruşturmasından geçen taşeron işçilerin listesi haberimizde. Taşeron belediye ve kamu işçilerinin kadro başvuruları bugün 17.00'de bitiyor. Bu süre içinde taşeron kadrosu için başvurmayanlar haklarını kaybedecekler. 12 Ocak 2018 cuma günü yani yarın başvuranların isimlerinin olduğu hak sahipleri listesi ilan edilecek. Bu listeyi mutlaka incelemeniz gerekiyor. Listede ismi olmayanlar için itiraz süreci 21 Şubat 2018 tarihinde başlıyor.

LİSTEDE İSMİ OLMAYAN TAŞERON İŞÇİ NE YAPACAK? Listede ismi olmayan taşeron işçinin itiraz süresi doğuyor. Listede ismi olmayan taşeron işçi 21 Şubat tarihine kadar itiraz başvuru yapabilecek. 

TAŞERON KADRO SINAV TARİHLERİ : Bu süreçten sonra 3 Mart ve 22 Mart 2018 tarihleri arasında taşeron işçiler sınava girecek. Sınav kuruluna itiraz ise 23 Mart ile 26 Mart 2018 arasında gerçekleştirilecek. Sınavdan başarılı olanlar da 2 Nisan 2018'de kadroya geçmiş olacak.

SINAVDAN KAÇ ALMAK GEREKİYOR? : Taşeron kadrosu sınavı yazılı olursa 50 puan alanlar sınavı kazanmış olacaklar. Bakan Jülide Sarıeroğlu, 'Test odaklı çok sorulu bir sınav sistemi planlamıyoruz. Hem meslek, hem de eğitim durumlarına göre de sorulacak' bilgisini verdi. Taşeron kadro sınavına giren kişi okuma ve yazma bilmiyorsa sınavı sözlü yapılacak. Sözlü ve/veya uygulamalı sınavda adaylar "başarılı" ya da "başarısız" olarak tutanağa geçirilecek. Yapılacak sınavların yeri, günü ve saatine ilişkin bilgiler ilgili idarenin internet sayfasında ilan edilecek.

TAŞERON SINAV SORULARI NASIL OLACAK? : Sınavda başarılı ve başarısız olanlar sınav kurulu tarafından kurumun resmi internet adresinde ilan edilecek. İlan tebligat yerine geçecek, ilgililere ayrıca tebligat yapılmayacak. Sınavlarda sorulacak sorular, çalışanların iştigal ettikleri görevlerle ilgili konularda, yürütmekle yükümlü oldukları vazifelerdeki yetkinliklerini ölçmeye yönelik ve eğitim düzeylerine uygun olarak sınav kurulu tarafından hazırlanacak.

SINAV SONUÇLARI : Taşeron kadroya geçiş sınavı 03.03.2018 - 22.03.2018 tarihleri arasında yapılacak. Sınavı kazananların kesin isim listesi 27.03.2018 tarihinde ilan edilecek. Sınavı kazananlar kurum tarafından 02.04.2018 tarihinde topluca kadroya geçirilecekler. Kadroya geçenlerin maaşları aynı olacak ve kazanılmış özlük hakları devam edecek.

Taşeron kadro listesi 2018 isim isim kimler kadroya geçti?