BIST 8.987
DOLAR 32,33
EURO 35,07
ALTIN 2.299,22
HABER /  ÇALIŞMA HAYATI

Kadro başvurusu reddedilen taşeron işçi ne yapacak itiraz dilekçesi örneği

Taşeron kadro başvuruları 12 Ocak tarihinde sona erdi. Birçok kurum taşeron işçilerin başvuru sonuçlarını açıklamaya başladı. Başvuru sonuçlarına göre hem kadroya alınan hem de reddedilen işçiler vardı. Peki kadro başvurusu reddedilen işçiler ne yapacak?

Abone ol

Binlerce taşeron işçi için 2 Ocak'ta başlayan süreç 12 Ocak tarihinde sona erdi. Belgeleriyle birlikte başvuran taşeron işçiler sonuçları beklemeye başladı. Bazı kurumlar ise sonuçlarını internet sitesinden ilan etti. Sonuçlara göre başvuruları reddedilen taşeron işçiler de var. 

Taşeron başvurusu reddedilen taşeron işçiler şimdi ne yapacağız sorusu soruyor. Uzun zamandır kadroya geçmeyi bekleyen bazı işçilerin başvuruları olumsuz sonuçlanmıştı. Başvurusu reddedilen taşeron işçiler için bir süreç daha var. O da yayınlanan ilana itiraz etmek. Kadroda ismi yer almayan taşeron işçiler kendi kurumlarında ilan yayınlandıktan 3 gün içinde itiraz dilekçesi yazabiliyorlar.

Taşeron kadro listesi duyurular ilan edilme ve sınav takvimi

BAŞVURUSU KABUL EDİLENLER SINAVA GİRECEK

Başvurusu kabul edilen taşeron işçiler sınava girecek. Sınava tabii tutulan işçilere daha sonra güvenlik soruşturması yapılacak ve her şey tam olursa taşeron işçiler kadroya geçmiş olacak.