BIST 8.976
DOLAR 32,33
EURO 35,05
ALTIN 2.283,62
MEDYA

Kadirov, Diriliş Ertuğrul setinde: Oyuncuları Çeçenistan'a davet etti

Rusya’ya bağlı Çeçenistan Cumhuriyeti’nin lideri Ramzan Kadirov, TRT’nin ünlü dizisi 'Diriliş Ertuğrul'un setine gitti ve dizinin yapımcıları ile oyuncularını ülkesine davet etti.

VKontakte hesabından açıklama yapan Çeçenistan lideri Ramzan Kadirov, Türkiye’de ülkesinde çok popüler olan Diriliş Ertuğrul dizisinin setini görme fırsatı bulduğunu belirtti.

Kadirov, "Dizinin yapımcısı Mehmet Bozdağ ile işbirliğini konuştuk. Dizinin ileriki bölümlerinde Çeçen müziğini kullanmak istediğini söyledi. Görüşmenin sonunda oyuncu ve yapımcı ekibi Çeçenistan’a davet etti. Davetimi memnuniyetle kabul edip gelecek bahar ziyarete gelme sözü verdiler" ifadelerini kullandı.
Kadirov, aktörlere isimlerinin yazılı olduğu saatler, dizide ‘Hayme Ana’ karakterini canlandıran Hülya Darcan’a ‘Nenan Ciy’ (Analık Şanı) madalyası verdi.

Dizinin tüm dünyada olduğu gibi Çeçenistan’da da çok popüler olduğunu, Ertuğrul’un cesaret ve dirayeti karşısında etkilenmemenin mümkün olmadığını ifade eden Karidov’a göre, Engin Altan Düzyatan’ın canlandırdığı karakter, erdemli, adil bir Müslüman ve liderlik vasıflarıyla dolu.

Kadirov, Düzyatan’la sette bir araya gelemediklerini de ekledi.

Sitene Ekle