BIST 9.548
DOLAR 32,51
EURO 34,56
ALTIN 2.492,03
HABER /  MAGAZİN

Kadir Çöpdemir'den şaşırtan iş ilanı!

Kadir Çöpdemir, bir iş ilanı sitesine asistan ilanı verdi. İlandaki detaylar ise sosyal medyada bir hayli ilgi çekti.

Abone ol

Ünlü radyocu Kadir Çöpdemir, internetten ilan verdi kendine bayan asistan arıyor. Çöpdemir ilanda aradığı asistanın beden ölçülerini bile yazmış!

Kadir Çöpdemir, iki bin lira maaş vereceği asistan arıyor. Çöpdemir, aradığı asistan için internet üzerinden ilan verirken, sıraladığı şartlar ise sosyal medyada büyük ilgi gördü.

SÖZLÜK BOMBARDIMANI

Çöpdemir'in verdiği iş ilanı, ilan verdiği internet sitesinin reklam çalışması mıdır bilinmez ama sosyal medya kullanıcıları hem şartları ağır buldu hem de maaşı az! Çöpdemir'in ilanındaki dikkat çeken bir diğer nokta ise aradığı bayan asistanın beden ölçülerini yazması. İşte o ilandan bazı ayrıntılar;

56.20150428204135.jpg 

SOSYAL MEDYADAN TEPKİLER

- 2000 tl'ye senin göbeğini kim çeksin be kadir.

- 2.000 lira maaş katşılığında c.e.o bilgi birikimi isteyen kadir çöpdemirin şakası. 

- "aranan genel niteliklerden birine uyum sağlanamaması durumunda iş sözleşmesi sona erer."

meali: kilo aldın, 40 bedeni geçtin, işten çıkartılırsın. Bunu diyen adam dönüp de kendi  göbeğinin hâline hiç bakmaz. sen sus kesit konuşsun kadir.

- Asistan fantezisi mi kurmuş, iş ilanı mı vermiş belli değil.

- İşlerinde ne işe yarayacağını biri bana açıklayabilir mi? fit vücut ölçülerine sahip olmayan bir bayan bu üstte istenen işleri yapamaz mı yani?

- Göbeği kendi bağımsızlığını ilan etmiş 44 beden bir birey olan kadir abimizin işe alınma kriteri olarak beden ölçüsü koyduğu ilan.

Hafif kilolu ama son derece becerikli bir kadın neden asistanı olamaz onu bir türlü çözemedim. sanırım kadir ağanın ofis fantezisi var başka bir açıklama getiremiyorum.