BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53

Kadınların yaptığı seks hataları

Kadınların yaptığı seks hataları

Kadınlar cinsel yaşamda farkında olmadan bu hataları yapıyor ve...

Kadınların yaptığı seks hataları

İdeal imaj takıntısı özgüveninizi zedeleyip sizi cinsellikten uzaklaştırabilir. Özgüven eksikliği sizi olumsuz etkilerken eşinizin de cinsel isteğini azaltabilir. Zihinsel ve ruhsal çekimin en az fiziksel çekim kadar önemli olduğunu unutmayın. Dış görünüşünüze özen gösterin ancak aşırılıktan kaçının.

Kadınların yaptığı seks hataları

Cinselliği daima zaman, mekan ve koşulların uygun olduğu ana bırakmayın. Çok yorgun olsanız da, kendinizi bakımsız hissetseniz de spontan hisleri ertelemeyin. Cinselliğe sürprizler katın, eşinizi şaşırtın.

Kadınların yaptığı seks hataları

Cinsel bir sorununuz olduğunda bunu partnerinizle paylaşmaktan kesinlikle kaçınmayın. Cinsel sorunların çiftleri birbirinden uzaklaştırdığı biliniyor. Cinsel problemler bazen ilişki sorunlarının ana nedeni bazen de sonucu oluyor. Sebep ne olursa olsun onunla konuşun, paylaşın, anlatın. Cinsel sorununuzun ilişkinizi soğutmasına izin vermeyin. Gerektiğinde profesyonel yardım alın.

Kadınların yaptığı seks hataları

Yüksek stres düzeyi, gerginlik, endişe hali, öfke hem erkek hem de kadında pek çok cinsel soruna zemin hazırlıyor. Kronik stres hem psikolojik yönden hem de hormonal sistemi etkileyerek erkeklerde sertleşme sorunu, erken boşalma, kadınlarda cinsel isteksizlik, uyarılma problemleri ve orgazm sorunu gibi pek çok cinsel sıkıntıya yol açıyor. Bunun için cinsellikte hayatınızın streslerini bir kenara bırakmayı deneyin.