BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53

Kadınların burçlara göre karakterleri

Kadınların burçlara göre karakterleri

Burçlar çoğu insan tarafından merak edilir. Burçlar aynı zamanda karakterlerimizi de etkileyen unsurlardandır.

Kadınların burçlara göre karakterleri

Koç Burcu Kadını

Koç burcu kadınıysanız dürüst, kavgacı, enerjik, ilişkilere ve özgürlüğüne düşkün birisiniz. Daima ailenizi yücelterek konuşmayı seversiniz. Kusurlu tarafınız kıskanç ve kibirli olmanız. Evli koç kadınıysanız eşinden kendisini övmesini bekler ve onun başkasını övmesine tahammül edemezsiniz.İyi bir ev sahibesi ve kocasını yönetmeyi beceren bir kadınsınız. Agresif, çok romantik ve kendisine hayran olandan hoşlanan birisiniz.

Kadınların burçlara göre karakterleri

Boğa Burcu Kadını

Boğa burcu kadınıysanız uyumlu tabiatlı, kocasının sözünü dinleyen, açık sözlü ve kendi fikrine bağlı birisiniz. Sanat alanlarında kabiliyetli ve ikili ilişkilerden hoşlanırsınız. İyi bir ev sahibesiniz ve aynı karşılığı beklersiniz. Evinizi süslemek, donatmak ve temiz tutmak sizin için önemlidir. Aşkta bağlı ve dürüst davranırsınız. Sevginiz sıcak ve içtendir. Yuvanızda huzur sağlarsınız. Boğa kadınlarından boşananlar çok seyrektir. Çok iyi bir eş ve anne olursunuz. Evli boğalar eşinden şüphe etse bile duygularını saklı tutar. Uyumlu evlilik yaşamına düşkündür.

Kadınların burçlara göre karakterleri

İkizler Burcu Kadını

İkizler burcu kadınıysanız çabucak arkadaşlık kurar ama, kusur bulan mizaçlarınız nedeniyle kalıcı bir dostluk kurmanız zordur. Değişimden hoşlanır ve olumlu olacağını hissedersiniz. Başarılı ve güzel bir evlilik yaparsınız. Gezmekten ve yolculuklardan hoşlanırsınız. Evli ikizler kadınının eşleride kültürlü ise bundan büyük zevk duyarlar. Konuşmalarınız sert ve mizaçlarınız tutkuludur. Karakteriniz kuşkucu ve savurgandır. Evlerinizi dekore etmeyi seversiniz. Yaşamınızda pek çok değişiklik yaşarsınız. Karşı cinsin uyumu veya uyumsuzluğu sonucunda bazen mutlu bazen mutsuz olursunuz. Gizli ilişkiler ve aşk maceraları sizi çeker ve kayıplarınızın nedeni de bu tutku olur.

Kadınların burçlara göre karakterleri

Yengeç Burcu Kadını

Yengeç burcu kadınıysanız aşkta samimi ve eşinize bağlılık veren birisiniz. Yengeç kadınları çocuklara düşkün, ilişkiden zevk alan, dürüst ve erdemli, kibar ve nazik, kültürlü ve kolay değişmeyen düşünceye sahip olur. Çok iyi bir anne olursunuz. Kendinizi esirgemez, duygulu, görevine bağlı, sabırlı ve bağışlayıcısınızdır. Dost ve sempatik olduğunuzdan eşinize yardımcı olur ve duygusal kuvvetini desteklersiniz. Sizin hayatınızda aşk olmayınca monotonlaşırsınız. Aşkta fedakar ve sadık olur, fakat kendi fikirlerini eşine baskı yapmaya çalışmazsınız. İlişkilerinizde içten, dürüst ve namusludur. İnatçı ve azimli bir kişiliği vardır.