BIST 9.722
DOLAR 32,57
EURO 35,01
ALTIN 2.428,80
HABER /  GÜNCEL

Kadınlar tuvaletinde gizli kamera!..

Malatya kent merkezindeki bir kafenin kadınlar tuvaletine gizli kamera konulduğu ortaya çıktı

Abone ol

Merkez Kanalboyu Caddesi üzerine bulunan ünlü bir markanın zinciri olan kafeye gelen bir kadın müşteri, tuvalete girdiğinde tavanda bir ışığın yanıp söndüğünü fark etti.

Şüpheye kapılıp daha dikkatli bakan kadın, bunun bir gizli kamera olduğunu anladı. Durumu hemen garsona bildiren kadın, onun bu olayı geçiştirmeye çalışması üzerine polise ihbarda bulundu.

POLİSLER KAMERAYA EL KOYDU

Olay yerine gelen polisler, tuvaletteki gizli kameraya el koyarken hafıza kartını ise kimliği açıklanmayan olayı geçişrmeye çalışan garson İ.S.'de ele geçirdi. Gözaltına alınan garson İ.S., sorgulanmak üzere Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götürülürken, gizli kamera şoku yaşayan kadın karakola gelerek şikayetçi oldu.

Garson İ.S., sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi.

KAZADA FECİ ŞEKİLDE CAN VERDİLER

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

OTOMOBİL KAMYONUN ALTINA GİRDİ

Muğla’nın Fethiye ilçesinde meydana gelen ve alkolün sebep olduğu trafik kazasında otomobil kamyonun altına girdi. Kazada otomobildeki sürücü ile birlikte 3 kişi feci şekilde can verdi.

Kaza Fethiye Kaş karayolu 25. kilometrede Çobanlar köyünde meydana geldi. Saat 22.30 sıralarında Kaş istikametinden Fethiye’ye gitmekte olan Sami Karagül (50) idaresindeki 48 HJ 177 plakalı otomobil aşırı hız, alkol ve dikkatsizlik yüzünden karşı yönden gelen Mustafa Karagül idaresindeki 07 SBB 90 plakalı sıvı kimyevi gübre yüklü kamyonun altına girdi. Kazada otomobil sürücüsü Sami Karagül ile birlikte yolcu olarak bulunan amcaoğlu Yusuf Karagül (35) ve Ali Sarı (36) feci şekilde kaza yerinde can verdi.

Kazada otomobil hurdaya dönerken otomobildeki 3 kişinin cesedi araçta sıkıştı. Cesetler Fethiye Belediyesi Oto Kurtarma ekibi tarafından yaklaşık bir saatlik çalışma sonucu güçlükle çıkartıldı. Kazayı duyan Çobanlar köyü vatandaşları ile Kaş Palamut köyü vatandaşları kaza yerine koştular. Fethiye Cumhuriyet Savcısı Mehmet Beşir Taş ve Fethiye Garnizon Komutanı Jandarma Binbaşı Faruk Akıncı kaza yerinde incelemelerde bulundu. Ölenlerin yakınları kaza yerinde fenalık geçirdi. Araçta sıkışan cesetler otomobil itfaiye tarafından kesilerek çıkartıldı. Cenazeler ceset torbalarına yerleştirilip Fethiye Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

FETHİYE’YE EĞLENMEYE GİDİYORLARDI

Antalya’nın Kaş ilçesi Palamut köyünde kahve işletmeciliği yaptığı öğrenilen evli 2 çocuk babası Sami Karagül’ün alkollü olduğunu ileri süren damadı Orhan Canpolat, “Öğle saatlerinde telefonla görüştüm. Ben öğleden beri içiyorum. 5 gün ayık gezmemem lazım dedi. İşte sonuç bu, sıkıntısı yoktu. Her gün aşırı alkol alırdı." dedi. Olay yerine ilk gelen vatandaşlardan Hüseyin Nurel ise, "Aşırı bir gürültü duydum. Olay yerine geldiğimde otomobil kamyonun altındaydı, hepsi ölmüştü." diye konuştu. Palamut köyünden bazı vatandaşlar alkollü olan Sami Karagül ve arkadaşlarının Fethiye’ye bir gazinoya eğlenmeye gittiklerini söylediler. Çobanlar köyü Muhtarı Cemal Akça “Köydeki bu yolun her yıl en az 3-4 cana mal olduğunu belirterek bu yolda çok sık kaza meydana geldiğini söyledi.

İKİ SÜRÜCÜNÜN SOYİSİM BENZERLİĞİ

Hurdaya dönen otomobilin sürücüsü Sami Karagül ile kamyon şoförü Mustafa Karagül'ün akraba olmadıkları, soy isimlerinin benzer olduğu belirtildi. Kendi şeridinde giderken karşı yönden gelen aracın altına girdiği kamyon şoförü Mustafa Karagül Jandarma tarafından gözaltına alındı. Kaza ile ilgili soruşturma sürüyor.

 FACEBOOK KAVGASI KANLI BİTTİ

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

Konya'da 16 yaşındaki Mehmet Akif Bozdoğan, eski lise arkadaşı olduğu öğrenilen 17 yaşındaki Recep Y. tarafından sosyal paylaşım sitesi facebook'ta kendisine küfür ettiği gerekçesiyle bacağından ve elinden bıçaklandı.

Olay, saat 22.30 sıralarında merkez Selçuklu ilçesi Yeni Otogar yanında bulunan bir caminin yanında meydana geldi. İddiaya göre eski lise arkadaşları Mehmet Akif Bozdoğan, Recep Y.'ye 1 ay önce sosyal paylaşım sitesi facebook'ta küfür içerikli yazılar yazdı. Bunun üzerine Recep Y., Mehmet Akif Bozdoğan'a mesaj atarak bir parkta buluşmak istedi. Saat 20.30 sıralarında parkta buluşan Mehmet Akif Bozdoğan ve Recep Y. arasında küfürleşme nedeniyle tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi sonrası Bozdoğan, Recep Y.'yi darp ederek olay yerinden uzaklaştı. Darp edilen Recep Y., arkadaşlarını da yanına alarak Mehmet Akif Bozdoğan'ın gittiği berber dükkanının önünde dışarı çıkmasını bekledi. Recep Y., dışarı çıkan Mehmet Akif Bozdoğan'ı sağ bacağı ve sağ elinden olmak üzere 3 kez bıçakladı. Kanlar içerisinde yerde kalan Mehmet Akif Bozdoğan, olay yerine sevk edilen ambulansla Selçuklu Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedavi altına alınan Bozdoğan'ın hayati tehlikeyi atlattığı öğrenildi.

SEVGİLİSİNİ ÖLDÜRDÜ 25 YIL YEDİ

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

KUCAĞIMDA KANLAR İÇİNDE YATIYORDU

Samsun'da cinayetten sabıkalı 34 yaşındaki U.S., geçen temmuzda, Gürcü asıllı sevgilisi 43 yaşındaki G.B.'yi gece sahilde birlikte alkol alırken bıçaklayarak öldürdüğü iddiasıyla yargılandığı davada, 25 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

Samsun'da 1997 yılında iki kişiyi öldürdüğü gerekçesiyle cezaevine konulan ve 2002 yılında 'Şartla Salıverme Yasası'ndan yararlanarak tahliye olan U.S., cep telefonu satışı yapan bir mağaza açtı. U.S., 2.5 yıl önce, pavyonlarda konsomatris olarak çalışan, evlilikle Türk vatandaşlığına geçen Gürcü asıllı G.B. ile tanıştı. Eşinden boşanan 2 çocuk babası U.S., bir süre sonra G.B. ile birlikte yaşamaya başladı.

Geçen temmuz ayında Atakum İlçesi Adnan Menderes Bulvarı sahiline gece alkol almaya giden iki sevgili, iddiaya göre, kadının telefonla başka bir erkekle konuşması üzerine tartışmaya başladı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine U.S., G.B.'yi vücudunun 7 yerinden bıçakladı. Çevredekilerin yardımıyla Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılan G.B., yapılan tüm müdahalelere rağmen can verdi. Kısa sürede yakalanıp gözaltına alınan U.S., tutuklanarak cezaevine gönderildi.

'KUCAĞIMDA KANLAR İÇİNDE YATIYORDU'

1'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezası istemiyle son kez hakim karşısına çıkan U.S., olaydan dolayı çok pişman olduğunu belirterek, "G.B. 12 yıldır Türkiye'de yaşıyordu. Ben kendisiyle 2.5 yıl önce tanıştım. Pavyonlarda konsomatrislik yapardı. Sahilde alkol alıyorduk. Benimle sevişmek istedi. Açık alan olduğu için kabul etmedim. Bana, 'Sen yapmazsan yarın başkası yapar' dedi. Ondan sonrasını hatırlamıyorum. Kendime geldiğimde kucağımda kanlar içinde yatıyordu. Alkolün etkisiyle oldu" dedi.

Mahkeme heyeti, U.S.'ye 'adam öldürmek' suçundan 25 yıl hapis cezası verdi.