BIST 8.718
DOLAR 32,34
EURO 35,19
ALTIN 2.248,49

Kadınlar sevişmesin!

Oldu olacak birer çip yerleştirsinler kadınların içine, sperm yumurtayı döllediğinde twitterdan duyursunlar!

Sağlık Bakanlığı'nın yeni başlattığı uygulamayı duymayan kalmamıştır herhalde ama ben yine de yazayım; Bundan böyle babalara "tebrikler kızınız hamile" yazılı mesajlar gönderilecekmiş.

Kimse "salağa yatıp" bu uygulamanın, bebeğin sağlığını yakından takip etme amaçlı olduğunu falan söylemesin o kadar saf değilim!

Bu uygulamayı doğru bulanlar, insanları fuhuşa teşfik ediyorsunuz diyenler için baştan şunu söyleyebilirim, istemiyorsan sevişme kardeşim, bırak isteyen sevişsin, kaldı ki bu saçma uygulama evliler için de geçerli, yani kimseye gidin, sevişin, hamile kalın falan demiyoruz, hamilelik müjdesini aileye duyurmak devlete mi kaldı diyoruz!

Eğer Sağlık Bakanlığı gerçekten de sağlığın peşindeyse, ilaç parası bulamadığı için evinde yatağa mahkum olan kanser hastalarıyla, böbrek yetmezliği nedeniyle evine cihaz alamayan ve binbir zorlukla hastaneye gidip saatlerce sıra bekleyen hastalarla, veya başka ciddi hastalığı olduğu halde yurt dışında satılan bir ilacı getiremeyen hastalarla ilgilensin!

Neymiş efendim, kızının hamile olduğunu babasına haber verecekmiş!

Belki babasına müjdeyi kızı vermek ister, hangi hakla ve kim olarak kişinin en özelini ailesiyle paylaşmaya kalkıyor ki Bakanlık!

Ve aklıma bir soru takılıyor, neden erkek babalarına da mesaj yollanmıyor?

"Tebrikler beyefendi oğlunuz harika sevişti, kzı hamile, torun geliyor…" 

"Oğlunuz dün gece çok iyiydi, tur bindirdi, daha iyisi olamazdı, iyi evlat yetiştirmişsiniz, ama kız hamile, gidin babasına söyleyin, gerçi biz haber verdik ama…"

Yok ama erkek babasına mesaj atılmaz, çünkü yaratılmak istenen ortam kadınları korkutarak , toplumdaki yerlerini belirleme çabasından ibaret.

"Sen bilirsin, sevişirsen babana söyleriz" diye tehdit etmekten başka ne açıklaması olabilir bu uygulamanın söyler misiniz?

Koskoca bakanlık ispiyonculuk mu yapacak?

Erkek egemen toplumun, kadını evine kapatıp her istediğini yaptırabileceğine inanan kirli zihniyetin saçma sapan uygulaması işte!

Hamile bırakan erkekle gurur duyup hamile kalan kadına "hafif kadın" muamelesi çekmek!

Sonuçları düşünülmeden atılmış adımlar…

Aile faciaları, kalp krizi geçiren babalar, mahvolan anneler ve genç yaşında "töre" ve "namus" cinayetlerine kurban gidecek kadınlar…

İstediklerini kurbanlar vere vere elde edecek yöneticiler…

Günah bilmez, ayıp bilmez idareciler!

Doğum şekline, kürtaj kararına, çok afedersiniz ama pozisyona kadar karışan devlet şimdi de hamilelik haberini hamileden önce kendi verecek, ama anneye değil babaya!

Niye? Annesi daha az mı sevinir babasından?

Burada bile belli amaç! 

Hadi ama bu kadar saf olmayın!

Oldu olacak birer çip yerleştirsinler kadınların içine, sperm yumurtayı döllediğinde twitterdan duyursunlar!

Pes…

Devlet bunlarla ilgileceneğine, "benim iki karım var, üç karım var" diyen erkeklere "Sen Türkiye Cumhuriyeti'nde yaşıyorsun, ne demek iki eşim var" diye sorabilse ya!

Hedefine dinamit koyamacağından, soramaz!

İşi gücü bırakmış hamile kadının hamilelik haberine takmış!

Ne istiyorsunuz baylar, ne?

Amaç kadınların sevişmemesiyse, tamam kadınlar sevişmesin!

Siz bilirsiniz?

Artık kendi kendinize yetersiniz!

 

twitter.com/nsrnylmz