BIST 9.525
DOLAR 32,59
EURO 34,75
ALTIN 2.498,53
HABER /  GÜNCEL

Kadınlar neden gay erkekleri sever?

Kadınlar gay erkekleri sever. Peki gay erkekleri kadınların gözünde değerli kılan özellikler neler?

Abone ol

Son 5-10 yıldır televizyonlarda, filmlerde ve medyada kadınların ideal bir erkek gay arkadaşı olma fikri ortaya atılıyor.

Sex and the City dizisinde bir kadının muhakkak kesin suretle bir gay arkadaşı olması kuralı var mesela. Belkide medyada abartıldığı kadar gerçek hayatta bu kural o kadar da yaygın olmayabilir ama birazdoğruluk payı da var. Bizim gözlemlerimize göre ise kadınlar gay erkekleri sever.

Peki gay erkekleri kadınların gözünde değerli kılan özellikler neler?

Evet kadınları can kulağıyla dinliyorlar, giyim kuşamlarına ve temizliklerine özen gösteriyorlar ama asıl neden ne?

Şimdi size vereceğimiz tüyolarla gay arkadaşın yerine sizi tercih etmesi gerektiğini anlayacak.

Erkek kıyafetleri

Çoğu gay erkek modayı çok yakından takip eder ve stil sahibidir. Bir heteroseksüel erkeği giyim yönünden çoğu zaman sollamaktadır. Bu da kadınların gay erkekleri sevmelerinde ufakta olsa bir rol oynar.

Şimdi kendi kendinize sorun kalabalık bir ortama girdiğinizde üzerinizdeki kıyafet yüzünden tüm gözleri üzerinize hiç çektiniz mi? Eğer cevabınız hayır ise dolabınızı tekrardan ele alıp biraz modayı takip etmenizde yarar var. Eğer bir kadın haftada 2 kez kıyafetinizi eleştiriyorsa o dolabı yok etmenin tam zamanıdır.

Fiziksel görünüş

Görünüş çoğu insan için en önemli özelliklerden biri olma durumunu halen koruyor. Gay erkekler genelde fiziksel görünüşlerine ve kilolarına çok dikkat eder. Onlarla rekabet etmek için gerçekten sıkı çalışmanız gerekecek. En iyisi siz vakit kaybetmeden spor salonuna yazılın onu yapamıyorsanız evde mutlaka çalışın.