BIST 9.645
DOLAR 32,52
EURO 34,87
ALTIN 2.430,05
HABER /  SAĞLIK

Kadınlar 5 çayına botoksa çağırıyor

Mahalleli kadınlar altın günlerine artık güzellik uzmanlarını çağırıp botoks yaptırıyor.

Abone ol

Mahalleli kadınların altın, dolar ya da Türk Lirası biriktirmek için düzenledikleri günler geride kaldı. Birikim yerine güzelliklerine önem veren kadınlar, artık pastalı, börekli botoks günleri düzenliyor. Güzellik merkezlerine kendi imkanlarıyla gidemeyen ev hanımları, her ay botoks gününde bir araya geliyor.

Yenişşafak'tan Orhan Turan'ın haberine göre altın günlerine de bir güzellik uzmanını çağırıyor. Her ay kişi başı 100 ile 250 lira arasında para toplayan kadınlar, bir komşularını güzellik merkezine gönderiyor. Hatta 8 -15 kişilik gruplar halinde yapılan bazı gün organizasyonlarında güzellik doktorları da katılıyor. Altın parasını alan doktor da hem çayını içip pastasını yiyor hem de botoks ile ilgili kadınları bilgilendiriyor ardından da gün arkadaşına botoks yapıyor.

AMACA GÖRE İKRAM

Güzellik amaçlı düzenlenen günlerde en çok botoks tedavisinin rağbet gördüğünü söyleyen Budakoğlu, sigarayı bırakmak için destek tedavilerinin yanı sıra, zayıflama, ozon tedavilerinin de revaçta olduğunu ifade etti. Budakoğlu, zayıflama amacı taşıyan günlerde, kadınların birbirine börek, çörek ve pasta yerine salata ikram ettiğini dile getirdi.

İSTANBUL İLK SIRADA

Botok günlerinde tedaviler iki haftada bir, toplantılar ise ayda bir yapılıyor. İlgili kişi sırası geldiği zaman kliniğe giderek tedavisini yaptırıyor. Her katılımcı 100 ile 250 TL arasında ödeme yapıyor. Botoks, ozon tedavisi, sigarayı bırakma tedavisi yanında zayıflama tedavilerinin rağbet gördüğü günlerde İstanbul ve Antalya başı çekiyor.

Son bir yıldır çok moda oldu

Estetik Tıp Uzmanı Dr. Nedim Budakoğlu, botoks günlerinin son bir yıldır rağbet görmeye başladığını belirtti. İstanbul ve Antalya'da iki ayrı botoks gününe katıldığını belirten Budakoğlu, "Evde yapılan güne misafir olarak katılıyor orada tedavilerle ilgili detaylı bilgi veriyorum. Antalya'da katıldığım güne aylık 100'er lira veriyoruz. Ancak ben payıma düşen katılım payını, tedavilerde indirim yapmak suretiyle ödemiş oluyorum" dedi.