BIST 8.736
DOLAR 32,34
EURO 35,13
ALTIN 2.240,99
MEDYA

'Kadınla tokalaşmak, ateş tutmaktan daha korkunç' demişti! O rektörden olay video

'Yabancı bir kadınla tokalaşmak, ateş tutmaktan daha korkunç' şeklinde yaptığı çıkıştan sonra tüm Türkiye'nin tepkisini çeken Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Talha Gönüllü'nün bir kadınla düğünde halay çektiği görüntüleri ortaya çıktı.

Adıyaman Üniversitesi Rektörü Mustafa Talha Gönüllü'nün "kadınla tokalaşmak, ateş tutmaktan daha korkunç" sözlerinin ardından bir kadınla halay çektiği görüntüleri ortaya çıktı.

İKİ YÜZLÜ REKTÖR

Kanal D ana haber bülteninde ekranlara getiren Ahmet Hakan, "kadınla tokalaşmak, ateş tutmaktan daha korkunç" sözleriyle tüm Türkiye'nin tepkisini çeken olay rektörün ikiyüzlülüğünü gözler önüne serdi. Talha Gönüllü'nün bir düğünde kadının elini tutup halay çektiği görüntüler 'bir insan bu kadar ikiyüzlü' olmaz dedirtti.

GERİ REKTÖR NELER DEMİŞTİ ?

Gerici Rektör Mustafa Talha Gönüllü, kadınla erkeğin el sıkışmasını bile suç ilan ederken, "kadınla tokalaşmak, ateş tutmaktan daha korkunç” demiş, "Bir erkek ve kadının, nikahsız olarak ellerinin birbirine değmesi ve yalnız kalmaları caiz değildir" ifadelerini kullanmıştı.

TEPKİ ALINCA ÖZÜR DİLEMİŞTİ

Gerici sözlerinden sonra tüm tepkileri üzerine çeken Gönüllü, Facebook hesabından yaptığı paylaşımda "Ülkemizin birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyduğu bu zamanda lüzumsuz bir meşguliyete sebep oldum" ifadelerini kullanmıştı.

Sitene Ekle