BIST 9.645
DOLAR 32,58
EURO 34,92
ALTIN 2.440,16
HABER /  GÜNCEL

Kadını öyle bir üflediler ki

Dolandırıcı iki kadın üfledikleri kadını kendinden geçirip kolundaki bilezikleri çalıp kayıplara karıştılar.

Abone ol

Adana'da iki kadın, evlerine gittikleri kadını dua okuma bahanesiyle bayıltıp kolundaki 5 bileziği alıp kayıplara karıştı.

Edinilen bilgiye göre, olay merkez Seyhan ilçesi, Bey Mahallesi 16067 sokak 31 numaralı evin 1. katında meydana geldi. Emine Batun eşi işteyken tek başına evde otururken kapı zili çaldı. Kapıya çıktığında iki kadının olduğunu gördü. Kadınlar Batun'a "Biz adak adamıştık bu adağımız da kabul oldu, bunun için 40 kapıdan şeker toplayıp dua okuyoruz" dedi. Batun, bunun üzerine kadınları evinin avlusunun kapısını açarak içeri alıp şeker getirip verdi.

KADIN KENDİNDEN GEÇTİ

Bunun üzerine iki kadından biri Batun'a domates verirken diğer kadın da Batun'a şeker verdiği için hayır duası okuyup Batun'un yüzüne doğru üfledi. Batun bu arada kendinden geçti. İki kadın ise Batun'un kolundaki 5 bileziği alıp kayıplara karıştı.

Emine Batun bir süre sonra kendine geldiğinde kolundaki bileziklerin olmadığını görünce dolandırıldığını anlayarak polisi aradı. Olay yerine gelen polis ekiplerine olayı gözyaşları içinde anlatan Batun, "İki kadın gelip şeker istedi, Allah rızası için yaptıklarını söylediler. Şeker verince dua okuyup üflediler, ben o ara kendimden geçmişim. Altınların gittiğine değil beni Allah'ın adını anarak dolandırdıklarına yanıyorum. Lanet olsun böyle dilencilere" diye bağırdı.

POLİS KADININ NASIL BAYILDIĞINI ÇÖZMEYE ÇALIŞIYOR

Batun daha sonra polis merkezine götürüldü. Burada Batun yakınlarına sarılarak gözyaşlarına boğuldu. Polis şimdi Batun'un hiçbir madde almadan nasıl bayıldığını ve olayın gerçekleştirdiğini çözmeye çalışıyor.
Bu arada yapılan araştırmada kadınların bir otomobil ile mahalleye geldiği bir erkek sürücü tarafından kadınların mahalleden uzaklaştırıldığı öğrenildi.