BIST 9.590
DOLAR 32,54
EURO 34,88
ALTIN 2.489,28
HABER /  GÜNCEL

Kadına şiddete özel harekat polisi el koydu!

Eskişehir'de yaşanan kadına yönelik şiddet olayına "özel harekat" müdahale etti.

Abone ol

Eskişehir'de kız arkadaşına şiddet uyguladığı iddia edilen şüpheli, özel harekat polislerinin de katıldığı operasyonla yakalandı.

Kurtuluş Mahallesi Ziya Paşa Caddesi'ndeki apartmanın birinci katında bir erkeğin, balkonda bir kadına şiddet uyguladığını gören vatandaşlar, 155 Polis İmdat Hattı'nı aradı. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, şüpheliden kapıyı açmasını istedi. Olumsuz yanıt alan polis, söz konusu kişileri bir süre ikna etmeye çalıştı.

İkna çabalarının sonuçsuz kalması üzerine Cumhuriyet Savcısı'ndan eve girmek için izin alındı. Çilingir yardımıyla kapıyı açmaya çalışan ekipler, şahsın kapının arkasına koyduğu eşyalar nedeniyle içeri giremedi. Bunun üzerine olay yerine gelen İl Emniyet Müdürlüğü Özel Harekat Şube Müdürlüğü ekipleri kapıyı kırarak içeri girdi. Ateşli Silahlar ve Bıçaklar ile Diğer Aletler Hakkında Kanunu'na muhalefet suçundan da aranan şüpheli Gökhan S. gözaltına alındı.

Şüpheli, polis aracına bindirildiği sırada, gazetecilere dönerek, "Çek, çek, Yeşilçam'a artist olacağız" dedi.

Evde bulunan ve darbedildiği öne sürülen kadın ise 112 Acil Sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.