BIST 9.722
DOLAR 32,56
EURO 34,85
ALTIN 2.428,58
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Kadın Sağlık Merkezi'ne büyük ilgi

Kadın Sağlığı Merkezi ile Mamak Kültür Merkezi'nde faaliyet göstermeye devam ediyor.

Abone ol

Sosyal projelerinin sağlık ayağına bir yenisini ekleyen Mamak Belediyesi, Kadın Sağlığı Merkezi ile Mamak Kültür Merkezi'nde faaliyet göstermeye devam ediyor.Mamak Belediyesi’nin kadınlara özel olarak uygulamaya koyduğu Kadın Sağlığı Merkezi büyük ilgi görüyor.


Rahim Ağzı Kanseri Taraması


Mamak Belediyesi ve Centrum Tüp Bebek Merkezi işbirliği ile açılan merkezde Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Prof. Dr. Recai Pabuçcu, Op. Dr. Gürhan Keleş ve Op. Dr. Mehmet Öztürkmen tarafından kısırlık, polikistik over, endometriozis ve serviks kanseri taramaları gerçekleştiriliyor.


Sosyal Belediyecilik


Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, “Sosyal belediyecilik anlayışımız çerçevesinde, vatandaşlarımızın yaşam kalitelerini yükseltmek yerel yönetimler olarak en önemli görevlerimiz arasında bulunuyor.Bu kapsamda çok sayıda sağlık hizmetini vatandaşımızın ayağına götürüyoruz "dedi.


Randevu İçin


Kadın Sağlığı Merkezi, salı günleri 13.00-16.00 saatleri arasında hizmet veriyor. Merkezden yararlanmak isteyen hastalar randevu için 562 25 09 numaralı telefonu arayıp, ücretsiz muayene olabiliyor.