BIST 9.087
DOLAR 32,39
EURO 35,06
ALTIN 2.326,79
HABER /  EKONOMİ

Kadın girişimcilere yüzde 50 franchising indirimi!

Döner sektörünün sıradışı markası KasapDöner’den kadın girişimcilere büyük destek! KasapDöner, franchise giriş bedelini kadın girişimcilerden yüzde 50 indirimli alacak.

Abone ol

‘Hamburger çocuklarına döner yedirme’ iddiası ile özgün reklamları ve tamamen bifteklik etten ürettiği dönerinin lezzeti ile tanınan KasapDöner bir ilke daha imza atıyor.

PERSONELİN YARISINDAN FAZLASI KADIN OLURSA…

KasapDöner markası, 50 bin dolar olan Franchise bedelini kadın girişimcilere yılsonuna kadar % 50 indirim ile 25 bin dolara veriyor. Firma ayrıca, kadın girişimcilerin kuracağı KasapDöner şubelerinin personelinin yüzde 50’den fazlasının da kadın olması halinde, mal alımında da yüzde 5 indirim sağlayacak.

Global Restoran Yatırımları A.Ş Genel Müdürü Bahar Özürün, KasapDöner olarak kadın girişimciliğine ve kadın istihdamına destek vermenin ekonomik gelişmeye katkısının altını çizerek “Kadın çalışan ve girişimci sayısını arttırmak için buna yönelik getirdiğimiz teşviklere firma olarak devam edeceğiz” açıklamasını yaptı.

“GIDADA KADIN SAYISINI ARTIRMAK İSTİYORUZ”

Özürün, 2011 yılından bu yana yurtdışı dâhil 40 şubeye sahip en büyük döner zinciri olduklarının altını çizerek, “Gıda sektöründe kadın girişimci ve çalışan sayısını arttırmak istiyoruz. Kadın eli değen işletmelerin fark yarattığına inanıyor, döneri dünya markası yapmak için çıktığımız yolda kadın girişimcilerin varlığını ve sayısının artmasını önemsiyoruz’ diye konuştu. Kadın girişimcilere her türlü desteği vereceklerini de sözlerine ekleyen Özürün, “Tüm girişimcilerimize açılış, eğitim, işletme gibi süreçlerde ihtiyaç duydukları konularda destek veren operasyon ekibimiz zaten bulunuyor. Bunun yanında isteyen kadın girişimcilerimize özel olarak restoran yönetimi eğitimi verip, tüm bilgi birikimimizi kendileri ile paylaşacağız” dedi.