BIST 9.722
DOLAR 32,59
EURO 35,00
ALTIN 2.425,26
HABER /  MEDYA

Kadın gazeteciden skandal seks itirafları

Hükümet ile cemaat yazarlarını kapıştıran Rus gazeteci Darya Aslamova'dan skandal itiraflar. Aslamova haber yaptıkları ile yatmış.

Abone ol

İNTERNET HABER - Mehmet Barlas ile yaptığı röportajda sorduğu Fethullah Gülen sorusu nedeniyle cemaatle kavga çıkaran Rus gazeteciden skandal itiraflar geldi.

Darya Aslamova Barlas'ın ardından Reha Muhtar'ın kapısını çalmıştı. Muhtar, kadın gazetecinin su gibi şarap içtiğini söylemiş ve o röportajı yarıda bırakmıştı.

SEKS SKANDALLARINA KARIŞMIŞ

Ajan olduğu iddia edilen o Rus gazeteci Habertürk'ten Kübra Par'a konuştu. Günün bomba söyleşisine imza atan Kübra Par, kadın gazeteciden "ünlü olabilmek için röportaj yaptığım kişilerle yattım" itirafı aldı.

Gençliğinde ünlü olabilmek için seks skandallarına karışmış olan Darya Aslamova bakın neler anlattı;

darya-aslamova4.jpgGÜLEN'E SOROS BENZETMESİ

*Açıkçası şok içindeyim. Fethullah Gülen hakkında oldukça kapsamlı bir araştırma yaptım ve uzun bir yazı yazdım. Fakat Türk medyası Mehmet Barlas ile ilgili küçük bir bölümle ilgilendi.

Mehmet Barlas benim Soros benzetmemi neden onaylayamasın? Bu yasak mı? Röportajın o bölümünü tekrar seyrettim. Kısaca “Fethullah Gülen için Türk Soros’u diyebilir miyiz?” diye soruyorum, o da “Evet, bu ilginç bir analoji” diyor. Bunda bu kadar büyük tepki gösterecek ne var?

GÜLEN HABERİ İÇİN GÖREVLENDİRİLDİ Mİ?

İstanbul’a Gezi Parkı protestoları için geldim ve bu konuda birkaç yazı yazdım. Sadece daha Batılı olmak istediği için Taksim Meydanı’na gelen gençleri anlatan değil, Türkiye’deki politik durumun tamamını kapsayan politik bir haber hazırladım. İstanbul’da 2 hafta kaldıktan sonra bir Türk gazeteci bana Gülen hareketini araştırma fikrini verdi.


RÖPORTAJ YAPTIKLARI İLE YATMIŞ

Rus kadın gazeteci mesleğinde hızlı yükselebilmek için röportaj yaptığı erkeklerle birlikte olmuş. Bunu itiraf etmekle kalmamış 5 tane de kitap yazmış.
daryaslamova.jpg

DARYA ASLAMOVA ÜNLÜ OLMAK İÇİN

BOLCA ÇIPLAK POZ DA VERMİŞ
(Bunlar en edepli olanları)

darya-aslamova-02.20130819105814.jpg

darya-aslamova.03.jpg

darya-aslamova-01.jpg

Kimdi o gazeteci?
İsmini söyleyemem, gizli tutmamı istedi.

REHA MUHTAR'IN Kİ ERKEK EGOSU

Tam anlamıyla erkek egosu! 32 yıllık gazetecilik tecrübesi olduğunu söylemiş. Ben 20 yıldan fazladır savaş muhabiri olarak çalışıyorum. Afganistan’dan Ruanda’ya dünyanın her yerinden haber yaptım. Reha Muhtar kim oluyor da bana işimi öğretmeye kalkıyor? Gerçekten çok komik!

RÖPORTAJDA NE OLDU?

Kesinlikle kaba davranmadı. Sadece sorduğum sorudan kaçmaya çalıştı. “Niye şimdi bunu soruyorsunuz? Bu konuya hazırlanmamıştım” gibi aptalca şeyler söylemeye başladı. İkimiz de gazeteciyiz, neye hazırlanacakmış ki?

AJANLIK İDDİASI APTALCA

Bütün gazetecilerin ajan olduğunu söyleyebilirsiniz, ama elinizde delil varsa... Şimdi kalkmış bana soru soruyorsunuz: “Siz ajan mısınız?” Rusça Vikipedi’den kontrol etme zahmetinde bulunsalar kim olduğumu öğrenirlerdi. Bond kızı değilim ama beni öyle görmeleri romantik bir erkek hayali! Etraflarında böyle kadınlar olsun istiyorlar.

Benim ajan olduğuma dair ellerinde hiçbir kanıt yok. Kitaplarım ve yazılarım ortada. Bu iddia gerçekten çok aptalca... Yine de böyle hayal etmek istiyorlarsa bu onların problemi!

'ÜNLÜ BİR GAZETECİ OLABİLMEK İÇİN SEKS SKANDALLARI YARATTIM'

Moskova’ya 16 yaşımdayken geldim, gazetecilik okudum. Sovyetler Birliği’nin çöktüğü günlerde, Brzezins ki ’den Radovan Karadzic’e birçok politikacıyla röportajlar yaptım. Savaş muhabiri olarak çalıştığım o dönemde yaşadığım seks skandallarını 5 ayrı kitapta anlattım. Fakat bir süre sonra bunları yazmak çok sıkıcı olmaya başladı. İlgi alanımı tamamen değiştirdim ve seksten jeopolitiğe atladım.

-Röportaj yaptığınız isimlerle birlikte olduğunuz doğru mu?
Evet, ama o zaman 17-18 yaşındaydım. Şimdi 44 yaşındayım, evliyim, 18 yaşında bir kızım ve bambaşka bir hayatım var.

-İnternette birçok erotik fotoğrafınız var.
Onlar gençlik dönemimden kalma. Dediğim gibi gittiğim yerlerde yaşadıklarım hakkında fotoğraflar çekip kitaplar yazıyordum.

-Seks işçisi olarak çalıştığınız söyleniyor.
(Şaşırıyor ve gülüyor) Hayır, asla! Her zaman gazeteciydim.

-Savaş muhabiri olduğunuz dönemde askerlerle birlikte olduğunuz doğru mu?
Dağlık-Karabağ savaşı sırasında 21 yaşındaydım ve bir Ermeni köyünde çalışıyordum. Azeri askerler tarafından kaçırıldım. Beni öldürmek istediler ve cinsel şiddet uyguladılar. Çok mücadele ettim ve sonunda hayatımı kurtardım.

-Yani tecavüze mi uğradınız?
Evet.

-Rus politikacılarla da birlikte olmuşsunuz.
Bütün bunlar 25 sene önce yaşandı. Şimdi neredeyse büyükanne oldum.

-Açıkça söylemek gerekirse basit kafalı bir kızdım. Ünlü bir gazeteci olabilmek için seks skandalları yarattım. Şimdi ilgi alanım tamamen değişti. Artık politik haberler yapıyorum. Politika da seks kadar heyecan verici! Politikayla uğraşırken de bir tür seks yapıyorsunuz.

2 LİTRE ŞARAP DA İÇERİM

-Reha Muhtar röportaj sırasında iki kadeh şarap içtiğinizi söyledi. Alkolik misiniz?
Günde 2 litre de içebilirim, sorun değil!

'TÜRK SEVGİLİM OLDU'

-Türk sevgiliniz oldu mu hiç?
Sadece bir tane! (Gülüyor) Uzun yıllar önce Antalya’da tanıştığım biri vardı. Bir süre flört ettik, o evlenmek istedi ama reddettim. Tatsız bir hikâye...