BIST 8.718
DOLAR 32,34
EURO 35,18
ALTIN 2.242,34

KADIN DİZİSİ

Fox Tv kanalında yayınlanan Kadın dizisi izleyiciyi ekrana kilitlerken her bölümü ile reyting rekorları kırıyor. Kadın dizisi Salı günleri saat 20.00'da ekrana geliyor peki oyuncuları kimler, yeni bölüm fragmanı ve dizinin haberleri. Dram yüklü konusuyla izleyicileri gözyaşlarına boğan Kadın dizisinin oyuncu kadrosunda birbirinden renkli ve deneyimli isimler alıyor.

Hayatı annesine duyduğu kırgınlıkla geçen ve hayatının aşkını bulduğu sırada ölüm acısıyla sarsılan Bahar’ın öyküsünü anlatan Kadın dizisinin ana karakterine Özge Özpirinçci can veriyor. 2015 yapımı Muhteşem Yüzyıl Kösem’de tarihi bir karakteri canlandıran Caner Cindoruk ise hayatını kaybetmesine rağmen eşinin ve çocuklarının hayallerinde yaşayan Sarp olarak izleyici karşısına çıkıyor. 

KONUSU : Kocası Sarp’ın ölümünden sonra Bahar’ı hayata bağlayan iki şey vardır: Çocukları Nisan(7) ve Doruk(4). Onlarla elele verip hayatı bir oyuna, fakirliği eğlenceye, yokluğu neşeye çevirmeyi başarır. İnsanın yüzü güldüğünde kalbinin de onunla birlikte gülümseyeceğine inanır.

YAPIM: MED YAPIM & MF YAPIM / Yapımcı: Fatih Aksoy – Faruk Bayhan / Yönetmen: Merve Girgin / Senaryo: Hande Altaylı