BIST 9.793
DOLAR 32,49
EURO 34,93
ALTIN 2.431,92
HABER /  GÜNCEL

Kadın DJ kıskandığı kadını dağa kaldırdı

Özel bir yerel radyoda program yapan genç kadın, sevgilisiyle aşk yaşadığını düşündüğü kadını dağa kaldırıp, çıplak fotoğraflarını çekti.

Abone ol

KOCAELİ'nin Gebze İlçesi'nde özel bir yerel radyoda program yapan A.Ş. adlı genç kadın, sevgilisiyle aşk yaşadığını düşündüğü bir kadını silah zoruyla dağa kaldırarak, dövüp çıplak fotoğraflarını çektiği iddiasıyla tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Alınan bilgilere göre, Gebze'deki bir radyoda Dj'lik yapan 33 yaşındaki A.Ş., adı açıklanmayan sevgilisi ile aşk yaşadığını düşündüğü ve evli olduğu belirlinen S.B. isimli genç kadını üç gün önce konuşmak için onu görüşmeye çağırdı. İddialara göre S.B. adlı kadın kent merkezinde belirledikleri yere iki kız kardeşi ile birlikte geldi. A.Ş. onları konuşmak için Balçık Köyü'ndeki ormanlık araziye götürdü.

Aracının torpido gözünde bulunan tabancasını çıkaran A.Ş., burada kardeşlerinin yanında S.B.'yi dövdü, sonra soyundurdu. S.B.'nin çıplak haldeki fotoğraflarını cep telefonuna kaydettikten sonra üç kardeşi İnönü Mahallesi'nde boş bir arazide indirerek uzaklaştı.

Olayın ardından Cumhuriyet Polis Merkezi'ne giden üç kardeş kardeşler, A.Ş.'den şikayetçi oldu. Olayla ilgili olarak harekete geçen polis A.Ş.'yi yakalayarak gözaltına aldı. Sorgulamasında, S.B.'nin sevgilisiyle ilişki yaşadığını iddia ettiği, kıskançlık yüzünden bunu yaptığını söylediği öğrenilen A.Ş. sevkedildiği Gebze Adliyesi'nde tutuklanarak cezaevine gönderildi. 

buyuk.20140319165718.jpg