BIST 9.530
DOLAR 32,47
EURO 34,71
ALTIN 2.478,04
HABER /  MEDYA

Kadın dizisi oyuncuları konusu ne birinci bölüm fragmanı

Fox Tv'nin merakla beklenen dizisi Kadın birinci bölüm fragmanı yayınlandı. Fragmanı izleyenler merakla Kadın dizisinin oyuncuları ve konusunu merak etti. Kadın dizisi 1.bölüm fragmanı ve yeni diziyle ilgili tüm detaylar internethaber'de.

Abone ol

Başrollerini Özge Özpirinçci ile Caner Cindoruk'un paylaştığı Kadın dizisi sosyal medyanın gündeminde. Uzun süredir ekranlara ara veren Özge Özpirinçci yeni dizisiyle geri dönüyor. Peki Kadın'ın oyuncu kadrosunda kimler var konusu ne?

Med Yapım ve MF Yapım'ın yapımcılığını üstlendiği, yönetmenliğini Merve Girgin Aytekin'in yaptığı, senaryosunu Hande Altaylı'nın yazdığı Japon dizisi Woman'dan uyarlanan Kadın dizisinin hazırlıkları tamamlandı. Özge Özpirinçci ve Caner Cindoruk’a, Bennu Yıldırımlar, Ayça Erturan gibi isimlerin rol aldığı Kadın dizisi 24 Ekim tarihinde başlayacak.

KADIN DİZİSİ KONUSU NE?

Kadın hayata sevgiyle bağlı olmasada iki çocuğunun sevgisini yüreğinde coşkuyla taşıyan onları fakirliğin ve yaşam mücadelesini içinde güldürmeyi ve hayatın zorluklarını kendisine siper ederek korumayı başaran Bahar'ın hikayesidir. Annesi tarafından çocuk yaşlarda terk edilen Bahar daha sonra babasını ve babaannesinide kaybeder ve hayatta yapayalnız kaldığı o günlerde Sarp'la tanışır. Mutlu giden bir evliliğin ardından beklenmedik şekilde hayatını yitiren Sarp Bahar'ı derinden etkilemiştir.

Sarp'tan sonra anılarını unutamayan acılarını her gün biraz daha yaşayan kalbini başkalarına kapayan biri olmuştur artık Bahar. Fakat yıllar sonra onu henüz 8 yaşındayken terk eden annesinin ve alenin hayatına girişi, taşınmak durumunda kaldığı yeni mahallesi ona beklenmedik sürprizler yaratır. 

KADIN DİZİSİ OYUNCULARI

ÖZGE ÖZPİRİNÇCİ - BAHAR

CANER CİNDORUK - SARP

BENNU YILDIRIMLAR

KÜBRA SÜZGÜN

ALİ SEMİ SEFİL