BIST 9.805
DOLAR 32,50
EURO 34,97
ALTIN 2.429,71
HABER /  GÜNCEL

Kadın dilencinin inanılmaz hilesi!

Beyoğlu’nda prostat hastası numarasıyla dilencilik yapan bir kadın, zabıta ekiplerinin dikkatinden kaçmadı

Abone ol

İnsanların duygularını sömürüp, zahmetsizce para kazanmak isteyenler dilencilikte türlü numaralara başvuruyor. Beyoğlu İstiklal Caddesi’nde dilenen Rukiye Y. İsimli kadının numarası zabıtanın dikkatinden kaçmadı.

Prostat hastası gibi caddede dolaşan ve kendine acıyanlardan para koparan kadını takibe alan zabıta ekipleri, kadının numara yaptığını anlayınca harekete geçti. Rukiye Y.’yi durdurup sorguya çeken zabıta ekipleri, kadının prostat idrar torbasının hortumunu giysisinin içine sıkıştırdığını gördü. Kadının idrar torbasına da çay koymuş olması zabıta ekiplerini şaşkına çevirdi. Araca bindirilen kadın, Beyoğlu Zabıta Müdürlüğü’ne götürüldü. Hakkında Kabahatler Kanunu’na muhalefettin işlem yapılacağı öğrenildi.

Daha önce de Beyoğlu ve Fatih'te kadınların prostat numarası yaparak dilendiği görülmüştü. Geçtiğimiz Ocak ayında Fatih'te 2 kadın daha aynı yöntemle dilenirken zabıta ekiplerince yakalanmıştı.

Uzmanlar, dilencilik yapan bu kadınların oyunana gelmemeleri için vatandaşları uyardı. Kadınların fiziksel yapıları gereği prostat hastası olamayacağını vurgulayan uzmanlar, "Kadınlar, çok nadir durumlarda prostat idrar torbası takabilir." dedi.