BIST 9.645
DOLAR 32,55
EURO 34,89
ALTIN 2.439,43
HABER /  MEDYA

Kadın 9.bölüm fragmanı Bahar Şirin'i fişleyecek mi?

Kadın 9.yeni bölüm fragmanı yayınlandı. 19 Aralık 2017'de yani yarın ekrana gelecek olan Kadın 9.yeni bölümde neler olacak? Kadın 9.yeni bölüm fragmanı ve tüm detaylar internethaber'de.

Abone ol

Fox Tv'nin salı günleri ilgiyle izlenen dram yüklü dizisi Kadın yayınlanan son bölümüyle büyük ilgi gördü. 19 Aralık'ta 9.bölümüyle ekrana gelecek olan Kadın yeni bölümde Bahar, Sarp'ın onu kiminle aldattığını öğrenmek için çabalayacak. Gelin hep birlikte Kadın 9.bölüm fragmanına bakalım.

Başrollerini Özge Özpirinçci ile Bennu Yıldırımlar'ın paylaştığı Kadın yeni bölüm fragmanı merak uyandırdı. 'Kadın' son bölümde Şirin'in Tarlabaşı'ndan kiralık ev araştırması annesinin şüphelerinin artmasına neden olmuştu. Öte yandan burnunun kanamasının ardından bayılan Bahar ise hastaneye kaldırılarak tedavi alındı. Sağlık durumunun normale dönmesiyle birlikte evine dönen Bahar, Kadın’ın son bölümünde çocuklarına ve ailesine büyük panik yaşattı. Ablası Bahar'ı çıldırtmaya meyilli olan Şirin ise harekete geçiyor. Gelin hep birlikte Kadın 9.yeni bölüm fragmanına bakalım.

KADIN SON BÖLÜM NELER OLDU? Küçük çocuğun Pazarda kaybolmasıyla birlikte kısa süreli bir şok geçiren Bahar ardından çocuğunu aramak üzere yola koyulacak. Pazarda gördüğü herkese çocuğunu soran Bahar bir yandan da geçmişte yaşadıkları kaza hakkında bilgi edinmeye çalışacak. Çevresinden gelen uyarıları dikkate alarak eline geçen cep telefonunu incelemeye başlayan Bahar eşine oldukça sinirlenecek. Elindeki cep telefonunu eşinin fotoğrafına fırlatan Bahar gözyaşları içerisinde kalırken çevresindekiler kendisini teselli etmeye çalışacak. Yayıncı kuruluştan dizinin gelecek bölümüyle ilgili yapılan açıklama ise şu şekilde; Sarp’ın telefonunun Bahar’a gelmesini önlemek isteyen Hatice, Doruk’un kaybolması üzerine Bahar ile beraber Doruk’u aramaya gider. Hatice’den önce Bahar’a ulaşan telefonun nereden geldiğini anlayamayan Bahar,  Sarp’ın öldüğü gün çekilen bir fotoğrafın peşine düşer. Bahar’ın test sonuçlarından sonra huzursuz olan Jale ise ne yapacağını bilemez ve emin olmak için Bahar’a ulaşmaya çalışır. Bahar, Sarp’ın telefonunda gördüğü ikinci ayrıntı ile de hayatının şokunu yaşayacaktır.