BIST 9.717
DOLAR 32,49
EURO 34,98
ALTIN 2.434,97
HABER /  MEDYA

Kadın 4.bölüm fragmanı Sarp ile ilgili sır herkesi şoke etti

Fox TV'nin ilgiyle izlenen dizisi Kadın 4.yeni bölüm fragmanı ekrana geldi. Yayınlanan son bölümüyle büyük ilgi gören Kadın yeni bölüm fragmanı izleyenler adeta şoke oldu. Bahar'ın kardeşi Şirin'in Sarp ile ilgili söyledikleri herkesi şoke etti!

Abone ol

Başrollerini Özge Özpirinçci ile Bennu Yıldırımlar'ın paylaştığı dram yüklü dizi Kadın'ın yeni bölüm fragmanı nefesleri tuttu. Kadın yeni bölüm fragmanını izleyenler Şirin'in Sarp hakkında söyledikleri karşısında şoke oluyor.

Kadın dizisi bu hafta ekranlara gelen son bölümüyle izleyicilerine yine nefes kesen dakikalar yaşattı. Ekranlarda yayınlanmaya başladığı günden itibaren gerek konusu gerekse oyuncu kadrosuyla dikkat çeken dizi Kadın'da heyecan doruktaydı. Dizinin bu hafta yayınlanan son bölümünde Şirin’in odasında Sarp’ın resimlerini bulan Hatice, kızının ondan bir şeyler sakladığını düşünerek bunun peşine düştü. Son bölümünün hemen ardından yayınlanan fragman ise çarpıcı gelişmelerin ipucunu verdi. İşte Kadın dizisinin 4. yeni bölüm fragmanı!

KADIN SON BÖLÜM NELER YAŞANDI?

Şirin’in odasında Sarp’ın resimlerini bulan Hatice, kızının ondan bir şeyler sakladığını düşünerek bunun peşine düşer. Olanlardan habersiz Hatice’nin eşi Enver ise Bahar’a yardım etmek için elinden geleni yapmaktadır. Bahar bulduğu ek işe her ne kadar sevinse de bir o kadar da çocuklarına daha az zaman ayıracağını düşündüğü için huzursuzdur. Evde Bahar’ı annesiyle tartışırken görmesi üzerine Şirin’in söylediği şey de Bahar’ı çok etkiler. Apartmanda yaşanan olaylar yüzünden ise onu yeni bir sürpriz beklemektedir...