BIST 9.548
DOLAR 32,51
EURO 34,58
ALTIN 2.504,80
HABER /  MEDYA

Kadın 3.bölüm fragmanı Bahar babasıyla ilgili şok gerçeği öğreniyor

Fox Tv'nin ilgiyle izlenen dizisi Kadın 3.yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yayınlandığı son bölümüyle herkesi ağlatan Kadın'da bu akşam neler olacak? Kadın3.yeni bölüm fragmanına gelin yakından bakalım.

Abone ol

Başrollerini Özge Özpirinçci ile Caner Cindoruk'un çalıştığı Kadın 3.yeni bölümüyle bu akşam ekranda. Bahar annesiyle kavga ederken kardeşi buna sinirleniyor ve babasıyla ilgili şoke eden bir gerçeği söylüyor.

Ekranların soluksuz olarak takip edilen dizisi Kadın yayınlanan yeni bölüm fragmanıyla bomba gibi geliyor. Sevilen dizi Kadın yeni bölümüyle salı akşamı ekranlarda olacak. Dizinin yayınlanacak olan yeni bölümünde ilginç dakikalar yer alacak. İşte, Kadın yeni bölüm fragmanı.

YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK

Şirin’in odasında Sarp’ın resimlerini bulan Hatice, kızının ondan bir şeyler sakladığını düşünerek bunun peşine düşer. Olanlardan habersiz Hatice’nin eşi Enver ise Bahar’a yardım etmek için elinden geleni yapmaktadır. Bahar bulduğu ek işe her ne kadar sevinse de bir o kadar da çocuklarına daha az zaman ayıracağını düşündüğü için huzursuzdur. Evde Bahar’ı annesiyle tartışırken görmesi üzerine Şirin’in söylediği şey de Bahar’ı çok etkiler. Apartmanda yaşanan olaylar yüzünden ise onu yeni bir sürpriz beklemektedir...