BIST 9.080
DOLAR 32,37
EURO 34,95
ALTIN 2.325,00
HABER /  MEDYA

Kadın 32.yeni bölüm fragmanı yayınlandı Enver öldü mü

Fox Tv ekranlarında izleyici karşısına çıkan 31.son bölümünde Enver, Sarp ile görüştü. Enver, Sarp yüzünden öldü mü? Kadın 31.son bölüm ardından Kadın 32.yeni bölüm fragmanı yayınlandı. İşte Kadın 32.yeni bölüm fragmanı.

Abone ol

FOX TV ekranlarının salı akşamları zirveyi kimseye bırakmayan dizisi Kadın 31.son bölümde izleyiciyi şaşırtan gelişmeler yaşandı. Enver, Sarp'ın yaşadığını öğrenmişti. Sarp ile görüşecek olan Enver öldü mü? Kadın 31.son bölüm ardından Kadın 32.yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Önce Kadın 31.son bölümde neler oldu özetine bakalım hemen ardından Kadın 32.yeni bölüm fragmanını izleyelim.

KADIN 31.SON BÖLÜMDE NELER OLDU ÖZETİ; Sarp ile görüşmek isteyen Enver çok büyük bir tehlikenin içine girmiştir. Sarp’ın yaşadığını Ceyda ve Yeliz’e söylemesi üzerine de Yeliz gerçeği Bahar’dan saklamak istemez. Suat ise elindeki Şirin kozunu en akıllıca şekilde kullanmaya karar verir ve onu Pırıl ile tanıştırır. Bunun üzerine ailesinden birine zarar gelmesini istemeyen Şirin, Suat ile iyi anlaşmak ister.

Arif, Ceyda’nın cesaretlendirmesi üzerine duygularını Bahar’a itiraf eder. Arif’in söyledikleri karşısında şaşıran Bahar’ın ise bu itiraf sonucunda cevabı merak konusu... Kadın yeni bölümüyle Salı 20.00'de FOX'ta!

KADIN 32.YENİ BÖLÜM FRAGMANI