BIST 9.080
DOLAR 32,34
EURO 35,12
ALTIN 2.308,38
HABER /  MEDYA

Kadın 32.son bölüm sezon finalinde neler oldu Doruk Sarp'ı tanıdı mı

Fox TV ekranlarında izleyici karşısına çıkan Kadın 32.son bölümü ile sezon finali yaptı. Kadın'ın sezon finalinde en çarpıcı anı Doruk'un Sarp'a baba dediği o anlardı. Doruk, babası Sarp'ı tanıdı mı? Kadın yeni sezon ne zaman başlayacak? İşte kadın 32.son bölüm sezon finali özeti.

Abone ol

FOX TV ekranlarının salı akşamları zirveyi kimseye bırakmayan dizisi Kadın 32.son bölüm ile sezon finali yaptı. Sezon finalinin en çarpıcı adını Doruk'un Sarp'ı görüp 'Baba' dediği o anlardı. Doruk, babası Sarp'ı tanıdı mı?  Kadın 32.son bölüm ardından Kadın dizisi sezon finali yaptı. Kadın 32. son bölümde neler oldu özetine bakalım.

KADIN 32.SON BÖLÜMDE NELER OLDU ÖZETİ; Enver’in hastaneye kaldırıldığını öğrenen Bahar büyük bir paniğe kapılır. Sarp ile karşılaşan Hatice ise bütün suçun Sarp’ta olduğunu düşünmektedir. Bahar, Arif’in itirafından sonra ona daha yakın davranmaya başlar. Arif’in ise Bahar’a olan sevgisi ise her geçen gün daha da artmaktadır. Şirin babasının başına gelenlerden dolayı kendini suçlar. Sarp’ı kaybetmekten korkan Pırıl, tüm olanlardan sonra Sarp’ı tekrar Amerika’ya gitmek için ikna etmeye çalışır. Sarp’ı ise büyük bir sürpriz beklemektedir...

Kadın yeni bölümüyle Salı 20.00'de FOX'ta!

KADIN YENİ SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK; henüz tam tarihi belli olmasa da Kadın, eylül de izleyici ile yeniden bulaşacak.