BIST 9.693
DOLAR 32,58
EURO 34,79
ALTIN 2.509,29
HABER /  MEDYA

Kadın 31.yeni bölüm fragmanı yayınlandı Bahar Sarp'ın yaşadığını öğreniyor mu

Fox Tv ekranlarında izleyici karşısına çıkan 30.son bölümünde Sarp'ın annesi Bahar'ı ziyarete geldi. Bahar, Sarp'ın yaşadığını öğrenecek mi? Kadın 30.son bölüm ardından Kadın 31.yeni bölüm fragmanı yayınlandı. İşte Kadın 31.yeni bölüm fragmanı.

Abone ol

FOX TV ekranlarının salı akşamları zirveyi kimseye bırakmayan dizisi Kadın 30.son bölümde izleyiciyi şaşırtan gelişmeler yaşandı. Kadın 30.son bölümde Sarp'ın annesi Bahar'ı ziyarete geldi. Peki Bahar'a Sarp'ın yaşadığını söyleyecek mi? Kadın 30.son bölüm ardından Kadın 31.yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Önce Kadın 30.son bölümde neler oldu özetine bakalım hemen ardından Kadın 31.yeni bölüm fragmanını izleyelim.

KADIN 30.SON BÖLÜMDE NELER OLDU ÖZETİ; Sarp’ın yaşadığını öğrenen Enver ne yapacağını bilemez. Tüm yaşananlardan sonra Bahar’dan hiçbir şey saklamamak için kendine bir söz veren Enver, Sarp ile görüşmek için elinden geleni yapar. Sarp ile tek bağlantısı olan Levent, Şirin’in Sarp’a olan tavrından rahatsız olur ve artık ona yardım etmek istemediğine karar verir.

Nisan ve Doruk ise çok sevdikleri Arif abilerinin duygularını fark etmeye başlar. Pırıl’ı sürekli tehdit eden Jülide, elinde güçlü bir koz olması için Bahar’ın yanına gider. Bundan şüphelenen Bahar’ın aklında ise bir soru işareti oluşur. Sarp hayatta mı?

KADIN 31.YENİ BÖLÜM FRAGMANI