BIST 9.645
DOLAR 32,59
EURO 34,83
ALTIN 2.417,31
HABER /  MEDYA

Kadın 19.son bölümde neler oldu son bölüm özeti Şirin ilik verecek mi

Fox TV'nin izleyici tarafından yeni bölümleri merakla beklenen dizisi Kadın 19.son bölümü yayınlandı. 19.son bölümde herkesin merak ettiği soru Şirin, Bahar'a ilik verecek mi sorusu oldu. Peki Kadın 19.son bölümde neler yaşandı özetine bakalım...

Abone ol

Şirin'in daha ne sırları ortaya çıkacak, izleyici bunu merak ediyor. Fox TV ekranlarında yayınlanan Kadın dizisinin 19.son bölümü yayınlandı ve arınsan 20.yeni bölün önizlemesi yayınlandı. 20. yeni bölümde Şirin'in çok büyük bir sırrı açığa çıkacak ama 19.son bölümde yaşananlar izleyiciyi ekran başına kilitledi. Dizinin final sahnesi ve Sarp'a oynanan büyük oyun herkesi şoke etti. Kadın 19.son bölümün hemen ardından Kadın 20.yeni bölüm fragmanı çok bekletmeden yayınlandı. Peki Kadın 19.son bölümde neler oldu? İşte Kadın 19.son bölüm özeti... Kadın her salı saat 20.00'de Fox TV'de.

KADIN 19.SON BÖLÜMDE NELER OLDU; Şirin’in Bahar’a ilik vermesini istedi. Oğluna kavuşamayan Ceyda büyük bir hayal kırıklığı yaşadı... Büyük heyecanla oğlu Arda'ya kavuşmayı bekleyen Ceyda’nın yıkıldığı anlar Kadın son bölümünün en duygusal anlarından biri oldu. Finale ise Pırı- Jülide karşılaşması damga vurdu.

Geceye bu sahne damda vurdu. Sarp'a çok büyük bir oyun oynanıyor. Peki gelecek bölümler neler olacak izleyici bu sorunun cevabını merakla bekliyor.

KADIN 20.YENİ BÖLÜM NE ZAMAN; Kadın 20.yeni bölümü ile 13 Şubat saat 20.00'de Fox TV ekranlarında izleyici ile buluşacak.