BIST 9.107
DOLAR 32,38
EURO 35,02
ALTIN 2.325,98
HABER /  MEDYA

Kadın 18.son bölümde neler oldu Sarp ve Bahar karşı karşıya mı gelecek

FOX TV ekranlarında her salı saat 20.00'de izleyiciyi ekrana bağlayan Kadın dizisi 18.son bölüm ile yine heyecan yarattı.. Hatice, Şirin'i bıçaklayacak mı? Sarp, Bahar ve çocukların öldüğünü mü düşünüyor? Kadın 18.son bölümde neler oldu? Kadın 19.yeni bölüm fragmanı büyük şok etkisi yarattı. Tüm detaylar haberimizde.

Abone ol

FOX TV ekranlarında yayınlanan Güney Kore uyarlaması olan Kadın dizisinin 18.son bölümü yayınlandı ve herkesi şoke etti. Diziyi seyredenler Hatice'nin Şirin'i tartaklamasını ve bıçakla saldırmasını hayretler içinde izledi. Bu arada Sarp hakkında ortaya çıkan gerçekler kafaları daha çok karıştıracak gibi. Peki Fox TV ekranlarında yayınlanan ve büyük rekabetin yaşandığı Salı akşamının iddiaları yapımlarından Kadın 18.son bölümde neler oldu? Kadın 19.yeni bölüm fragmanındaki detay gözlerden kaçmadı. Hadi gelin Kadın 18.son bölümde neler oldu birlikte bakalım...

KADIN 18.YENİ BÖLÜMDE NELER OLDU; Bahar çocukları alıp evi terk ediyor ama bu kez yalnız değil. Terzi Enver de Bahar ile birlikte evi terk ediyor Hatice ve Şirin yalnız kalıyor. Önceki hafta Bahar'ı evden gönderen Hatice yaptığından bin pişman. Tüm bunların sorumlusu olan Şirin'i evire çevire dövecek olan Hatice, Şirin'e bıçakla yürüyor. Peki Hatice Şirin'i bıçaklayacak mı?

Öte yandan kendi evine çocuklar ve Terzi Enver'le dönen Bahar'ı çok zor günler bekliyor. Zaten maddi açıdan sıkıntılı olan Bahar'ı buz gibi boş bir ev bekliyor. Bu arada Bahar ile Akif arasında bir elektrik söz konusu gibi.

En büyük sürpriz ise Sarp'tan. Hala hayatta olan Sarp, Bahar ve çocuklardan daha farklı ve refah bir hayat sürmekte. Ancak bu işin altında da bir oyun var gibi görünüyor. Sarp, Bahar ve çocukları öldü biliyor. Peki şimdi neler olacak? Kadın 19.yeni bölümü ile 6 MArt akşamı saat 20.00'de Fox TV'de...