BIST 9.080
DOLAR 32,37
EURO 35,06
ALTIN 2.326,32
HABER /  MEDYA

Kadın 16. yeni bölüm fragmanı yayınlandı Sarp'ın asıl planı ne

FOX TV'nin Güney Kore uyarlaması dizisi Kadın yayınlanan 15.son bölümü ile herkesi şoke etti. Dizinin hemen ardından Kadın 16.yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Sarp'ın başka bir kadınlar olduğu gerçeği ibreyi değiştirdi. Kadın 16.yeni bölüm fragmanı haberimizde.

Abone ol

Güney Kore uyarlaması dizilerin Türkiye televizyonlarındaki başarısının bir örneği de FOX TV ekranlarından yayınlanan başrollerinde Özge Özpirinçci, Bennu Yıldırımlar, Caner Cindoruk gibi isimlerinde yer aldığı Kadın dizisi. Seyircilerin ne kadar sevmese de Şirin karakterinin saplantılarını izlemek için diziye ilgi gösterdiği su götürmen bir gerçek. Kadın dizi 15.son bölümü yayınlandı. Neler olmadı neler Şirin'in kaybolması, Sarp başka bir Kadınla öpüşmesi derken işler iyice sarpa saracak gibi görünüyor. Kadın 15.son bölümünün ardından dizinin fanatikleri hemen internete koştu ve "Kadın 16. yeni bölüm fragmanı" ve "Kadın yeni bölüm fragmanı"nı aramaya koyuldu. Kadın 16.yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni bölümlerde afili sürprizlere hazırlıklı olun ancak önce gelin son bölümde neler yaşanmış bir bakalım.

KADIN 15.SON BÖLÜMDE NE OLDU; Özge Özpirinçci'nin canlandırdığı Bahar karakterinin eşi Sarp öldükten sonra verdiği hayatta kalma savaşını anlatan dizi çok farklı bir yöne doğru ilerliyor. Sarp herkesi şoke etti. Ceyda’nın sahnesine giden Bahar, Arif, Enver ve Hatice, Berşan’ın da gelmesiyle ortaya tabi bir huzursuzluk yayılıyor. Arif’in Berşan’a yaptığı itiraftan sonra ise Bahar ne yapacağını bilemez olduğu yerde çakılı kalır. Bir tesadüf sonucu Bahar’ın Sarp ile ilgili öğrendiği şey kafasını daha çok karıştıracaktır. Sarp’ın yaşıyor olabilme ihtimali ne olursa olsun onu heyecanlandırmaya devam etmektedir. Nisan ve Doruk’un, Bahar’a onu aradıklarını söylemesi üzerine Şirin neler olduğunu anlayamaz. Hastalık belirtileri iyice artmaya başlayan Bahar ise bu kez çok daha ciddi bir kaza geçirecektir...

Şirin nerede? Bahar ve Şirin kavga ederken, Bahar'ın Şirin'e hasta olduğunu, acilen hastaneye kaldırıldığını söylemesi üzerine Şirin ortalardan kayboluyor. Hatice ise bunu Bahar' bağlıyor.

15.bölümden itibaren Kadın dizisine Ahu Yağtu dahil oldu. Ahu Yağtu'nun canlandıracağı Pırıl karakteri, Sarp ile öpüşürken görüldü. Peki şimdi neler olacak? Sarp neyin peşinde?

KADIN 16.YENİ BÖLÜM FRAGMANI