BIST 9.525
DOLAR 32,57
EURO 34,68
ALTIN 2.500,04
HABER /  MEDYA

Kadın 13.bölüm fragmanı Şirin'in kötülüğü yok artık dedirtti

Kadın 13.yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Bugün yani 23 Ocak tarihinde ekrana gelecek olan Kadın 13.yeni bölümde nefesler tutulacak. Yayınlanan son bölümü ilgiyle izlenen Kadın'da bu akşam neler olacak? Bahar ve Şirin arasında iplerin iyice gerilmesi geceye damga vuracağa benziyor. Gelin hep birlikte Kadın 13.yeni bölüm fragmanına bakalım.

Abone ol

Fox Tv'nin salı günleri ilgiyle izlenen dizisi Kadın'da bu akşam Şirin'in Bahar'a yaptığı kötülüklere şahit olacağız. Bahar'a adeta kin bileyen Şirin'i izleyen vatandaşlar yok artık dedi. Peki Kadın 13.yeni bölümde neler olacak?

Konusu ve oyuncularıyla dikkat çeken Kadın dizisi kısa zamanda ilgi odağı haline geldi. Bu akşam yayınlanacak olan Kadın 13. yeni bölümde Bahar'ın tüm gerçekleri öğrenip öğrenmeyeceği merak konusu oldu. Yeliz öğrendiği şeylerden sonra ne yapacağını bilemez ve Şirin ile yüzleşir. Bahar’ın hastalığının belirtileri ise gün geçtikçe artmaktadır. Arif’in her fırsatta yanında olması Bahar’a hastalık sürecinde güç verir. Şirin’in aşırı kıskançlığı Bahar’a zor günler yaşatmaya devam etmektedir. Bahar’ın bir tesadüf sonucu Sarp’ın telefonuyla ilgili ulaştığı bilgi ise kafasını karıştırır.

ŞİRİN'İN KÖTÜLÜĞÜ YOK ARTIK DEDİRTTİ Ablasına düşman olan Şirin adeta Bahar'ı bilerek eve almıyor. Kapının dışında kalan Bahar'a yapılan kötülük sosyal medyanın gündemine oturdu.