BIST 9.006
DOLAR 32,31
EURO 35,07
ALTIN 2.279,76
HABER /  MEDYA

Kadın 12.yeni bölüm fragmanı Şirin fena ifşa olacak

Kadın dizisi yayınlanan son bölümüyle büyük ilgi gördü. 16 Ocak 2018 Salı günü ekrana gelecek olan Kadın 12.yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Kadın 12.yeni bölümde Şirin fena ifşa olacak. Kadın 12.yeni bölüm fragmanına gelin yakından bakalım.

Abone ol

Başrollerini Özge Özpirinçci ile Bennu Yıldırımlar'ın paylaştığı Kadın dizisi yayınlanan son bölümüyle büyük ilgi gördü. Kadın 12.yeni bölüm fragmanı ise kısa bir süre sonra yayınlandı. Yeni bölümde ise nefesler tutulacak.

Dün akşam sürprizlerle dolu bir bölümle izleyici karşısına çıkan Kadın’ın son bölümünde zorlu bir tedavi sürecine giren Bahar, bir süreliğine annesinin yanında yaşamaya karar verdi, finale ise Şirin’in sözleri damga vurdu. Şirin ve Bahar’ın aynı evde yaşayacağı düşüncesiyle meraklanan izleyiciler yeni fragmanı merakla bekliyordu. İşte Kadın dizisi 12.yeni bölüm fragmanı

KADIN SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI? Bahar ve çocuklar, Hatice’nin yanına taşınıyor, herkes için yeni bir dönem başlıyor. Sarp’ın telefonunda gördüklerini araştıran Bahar, öğrendiği gerçekle rahat bir nefes alıyor. O mesajların kazadan sonra atıldığını öğrenen Bahar, öğrendiklerini Yeliz ile paylaşıyor. O kadının peşine düşmeye karar veren Yeliz, Şirin’in sırrına çok yaklaşıyor. Bahar, tüm yaşadıklarının sorumlusunun üvey kız kardeşi olduğunu anlayacak mı? Yeni bölümde neler olacak? Tüm bu soru işaretleri 16 Ocak Salı günü yayınlanacak olan Kadın’ın 12. bölümünde netleşecek.