BIST 9.113
DOLAR 32,38
EURO 35,07
ALTIN 2.326,26
HABER /  MEDYA

Kadın 12.bölüm fragmanı Sarp'a bakın yok artık

Kadın 12.yeni bölüm fragmanı yayınladı. Yarın yani 16 Ocak tarihinde ekrana gelecek olan Kadın 12.yeni bölümde Sarp ortaya çıkıyor. Sarp'ı şu zamanda gören seyirciler adeta şoke oldu. Peki Kadın 12.yeni bölümde neler yaşanacak Sarp'a ne oldu?

Abone ol

Fox Tv'de salı günleri yayınlanan ve ilgiyle takip edilen Kadın dizisi yeni bölüm fragmanında nefesler tutuldu. Yayınlanan son bölümüyle büyük ilgi gören Kadın'ın 12.bölüm fragmanında Sarp'ın ortaya çıkması herkesi şoke etti. Gelin hep birlikte Kadın 12.yeni bölüm fragmanına bakalım.

Kadın 12. yeni bölüm fragmanında Bahar, Hatice'nin yanına taşınıyor. Bu sırada Bahar, Sarp'ın kendisini aldattığını kanıtı olarak düşündüğü mesajların, Sarp'ın ölümünden sonra atıldığını öğreniyor. Bahar'ın arkadaşı Yeliz, Şirin'in oynadığı oyunu ortaya çıkaracak hamleyi yapıyor. Aynı zamanda dizide Sarp ortaya çıkıyor. Bahar, Sarp'ın yaşadığına her zaman inanmıştı. Sarp ise başka bir kadınla fazla lüks hayatıyla dikkatleri üzerine çekti. Herkesin şoke olduğu fragman internethaber'de.

KADIN SON BÖLÜMDE NELER OLDU? 

Enver, Şirin hakkında öğrendiği şeylerden sonra bir daha eskisi gibi olamaz. Hatice ise tüm olanlardan habersiz hala Şirin’i korumaktadır. Bahar hastalığının ciddiyetinin farkına vardıktan sonra çocukları için tedaviyi kabul eder. Ama bu süreci çocuklarla beraber nasıl atlatacağını bilememektedir.