BIST 9.693
DOLAR 32,42
EURO 34,60
ALTIN 2.497,35
HABER /  GÜNCEL

Kadıköy’de yangın paniği

İstanbul Kadıköy’de bir restoranda çıkan yangın paniğe neden oldu. Dumandan etkilenen bir çalışan hastaneye kaldırılırken, yangın sonrasında...

Abone ol

İstanbul Kadıköy’de bir restoranda çıkan yangın paniğe neden oldu. Dumandan etkilenen bir çalışan hastaneye kaldırılırken, yangın sonrasında restoran camına asılan, "Yangın nedeniyle kapalıyız" yazısı dikkat çekti.
Edinilen bilgiye göre Caferağa Mahallesi Mühürdar Caddesi 29 numarada bulunan 4 katlı restoranda henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen yangına önce restoran çalışanları müdahale etti. Daha sonra olay yerine gelen Kadıköy İtfaiyesi ekipleri yangını kısa sürede söndürdü. Yangına müdahale sırasında restoran çalışanı bir kadının dumandan etkilendiği görüldü. Yerde yatan çalışanı arkadaşları bir an olsun yalnız bırakmadı. Ambulansla Haydarpaşa Numune Hastanesi’ne kaldırılan kadın, tedavi altına alındı.
Yangın nedeniyle restoranın vitrinine asılan, "Yangın nedeniyle kapalıyız" yazısı ise dikkat çekti. Olayı gören vatandaşlar, "Yangına önce çalışanlar müdahale etti. Bu sırada bir çalışan da dumandan etkilendi” dedi.
(İHA)