BIST 9.678
DOLAR 32,59
EURO 34,85
ALTIN 2.504,70
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Kadıköy'de sokak ortasında vuruldu

Kadıköy'de bir kişi, sokak ortasında tartıştığı başka bir şahıs tarafından bacaklarından vuruldu.

Abone ol

Kadıköy'de çıkan bir tartışma, kavgaya dönüşünce silahlar konuştu. Zanlının, kız kardeşinin evden kaçmasına aracı olduğu gerekçesiyle şahsı vurduğu öne sürüldü.

Fikirtepe Mahallesi Kaya Sokak'ta meydana gelen olayda, konfeksiyon işiyle uğraştığı öğrenilen M.E (37), sokakta rastladığı A.A. ile tartışmaya başladı. Bir süre sonra tartışma kavgaya dönüştü. Kavga esnasında A.A., belindeki silahı çekerek M.E'ye ateş etmeye başladı. Vücudunun çeşitli yerlerine üç kurşun isabet eden M.E yere yığılırken, zanlı Kadıköy istikametine doğru kaçarak izini kaybettirdi.

Olayı gören vatandaşlar hemen polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Kısa sürede olay yerine gelen polis ekipleri, kaçan zanlının yakalanması için çalışma başlattı. Polislerin yaptığı ilkyardımın ardından olay yerine gelen sağlık ekipleri M.E'nin açık yaralarına tampon yaptı. M.E, ambulansa konularak Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılırken hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi.

Olay yerinde inceleme yapan uzman ekipler, 9 milimetre çapında 3 adet boş kovan buldu. Bir görgü tanığı olayı gerçekleştireni tam olarak görmediğini belirterek, "Yukarıdan gelirken üç el silah sesi duydum. Buraya gelince yaralıyı gördüm. Daha sonra polisler ve ambulans geldi. Yaralıya müdahale ettiler" şeklinde konuştu.

Öte yandan, M.E'yi vuran şahsın, kız kardeşinin, M.E'nin işlettiği konfeksiyon atölyesinde çalıştığı, bir süre önce ise yaşı küçük olmasına rağmen evlenmek için evden kaçtığı öne sürüldü. A.A'nın bu olaydan dolayı M.E'yi sorumlu tuttuğu, bu nedenle de kendisini kurşunladığı iddia edildi. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.