BIST 8.972
DOLAR 32,33
EURO 35,04
ALTIN 2.282,26
HABER /  GÜNCEL  /  EMLAK

Kadıköy için denetim haritası

Tasarım Atölyesi Kadıköy (TAK), 6 Temmuz Cumartesi günü Userspots tarafından düzenlenen UX For Good etkinliğine ev sahipliği yapıyor.

Abone ol

Tasarım Atölyesi Kadıköy (TAK), 6 Temmuz Cumartesi günü Userspots tarafından düzenlenen UX For Good etkinliğine ev sahipliği yapıyor.

Etkinlikte "İyilik için Tasarlıyoruz!" bakış açısıyla Tarihi çarşı ve Moda sakinleri, esnafı, çalışanları ve ziyaretçileri için "Deneyim Haritası" tasarlanacak.

"Deneyim Haritası" nerede, neyi bulabileceğinizin görsel bir bilgi deposu olacak.

"En güzel manzara nerede?", "En çok nerede eğlenebilirim?", "Dinlenmek istiyorum ama nasıl?", "Arkadaşlarımla buluşacağım. Ne yapsak?" sorularının yanıtlarını kolayca verebilecek. Yüzlerce kişiye anket uygulanarak ve ardından atölye katılımcılarıyla bütün yaşanılan sorunlara çözüm önerileri getirilerek
Kadıköy Belediyesi'nin hayata geçirebileceği bir çalışma ortaya çıkacak.konuthaberleri.com

"Deneyim Haritası" ile insanlar istediği Dinlenme alanını kişisel zevkine göre bulabilecek, keyifli bir akşam yemeği yemek istediğinde kendine uygun en iyi yeri bulabilecek. Hatta ilk defa Kadıköy'e gelen kişiler rotalarını daha kolay belirleyebilecek. Proje sonunda Tarihi çarşı ve Moda sakinleri, esnafı, çalışanları ve sevenlerinin deneyimleri iyileştirilecek.

Tüm Tarihi Çarşı ve Moda ilgilileri etkinliğe bekleniliyor. Tüm detaylara etkinliğin sayfasından ulaşılabiliyor. uxforgood.tumblr.com adresini iletişim için kullanabilirsiniz.

Kadıköy deneyimlerinizin haritada yer almasını isterseniz, anket https://uxforgood.typeform.com/to/MC9zXH adresinde.