BIST 9.080
DOLAR 32,36
EURO 35,26
ALTIN 2.325,14
HABER /  MEDYA

Kaderimin Yazıldığı Gün yeni bölüm bu hafta yayınlanmayacak

Sevilen dizi Kaderimin Yazıldığı Gün 8. bölümü ile bu hafta ekranlara gelmeyecek. Galatasaray-Arsenal maçı olduğu için dizinin bu hafta tekrarı yayınlanacak.

Abone ol

Sevilen dizi Kaderimin  Yazıldığı Gün 8. bölümü ile bu hafta ekranlara gelmeyecek. Galatasaray-Arsenal maçı olduğu için dizinin bu hafta tekrarı yayınlanacak.

KADERİMİN YAZILDIĞI GÜN'DE NELER OLUYOR?

Kaderimin yazıldığı Gün'de 7. bölüm yine çok heyecanlı. Defne çocuğun Elif'ten olduğunu öğrenir ve o çocuğu düşürmeye çalışır. Kahraman ise bir karar vermek zorundadır.

deri̇mi̇n-yazildiği-gün1.jpg

DÜN AKŞAM NELER OLDU?

Bebeğin kendisinden olmadığını öğrenen Defne, hayatının en zor ve acımasız kararını verir. Bu çocuk asla doğmayacak!  

Bu amaçla bir karışım hazırlatır. Bebeğin düşmesini sağlayacak bir ilaç. Bebek düşecek ve Elif bu evden gidecek.

kaderi̇mi̇n-yazildiği-gün-2.jpg

Karısının planından habersiz olan Kahraman ise, Meryem’i rahatsız eden bir adamın izini sürmektedir.  Bu arayış sonunda öldü diye bildiği Kadir’le karşılaşır. Yörükhan Ailesi’nin yıllardır sakladığı bu sır ortaya çıkmıştır. Bir tarafta babasız ve kocasız kalan ablası ve yeğeni, diğer tarafta abisi Yakup ve babası Ziya. Kahraman sonucu ne olursa olsun bu sırrın hesabını sormakta kararlıdır. 

kaderi̇mi̇n-yazildiği-gün-3.jpg

Diğer tarafta ise, herkese varlığını unutturan Maksut, Defne’yi kaçırır. Sevdiği, hayattaki tek aşkı Elif’e kavuşmak için yapması gereken tek şey kalmıştır. Kahraman’ı arayıp, takas yapmayı önerecektir. Defne’ye karşılık Elif...

Birçok dizinin reyting nedeniyle yayından kaldırıldığı bir dönemde ekranda başarılı bir ivme yakalayan Kaderimin Yazıldığı Gün 3. Bölümüyle izleyicilerle buluşacak. 

İlginç hikaye örgüsüyle dikkatleri üzerine çeken Kaderimin Yazıldığı Gün yeni bölümde silahlar konuşacak. Özcan Deniz'in başrolünü oynadığı Kaderimin Yazıldığı Gün 3. Bölümde bakın neler yaşanacak?

İlk görüşte Elif’e aşık olan Kerem’in yolu hayatta en güvendiği insanla, dayısı Kahraman’la kesişecektir. Ailenin en büyüğü Ziya Bey ise, kucağına alacağı bir torunun heyecanını yaşamaktadır.

Elif’in varlığı, her gecen gün daha da vazgeçilmez noktaya gelecek gibidir. Ancak, iki kadının, hamile olan Elif ile, kendisine hamilelik rolü düşen Defne’nin yıldızları hiçbir zaman barışmayacaktır.

ozcandeniz.jpg

Birisi kazanana kadar... Ancak bütün bu olaylardan önce Kahraman ve Elif’in Maksut belasından kurtulmaları gerekmektedir... İkisi de namlunun ucundadır…


KADERİMİN YAZILDIĞI GÜN KÜNYESİ

Yapımcı: O3 Turkey Medya
Yönetmen: Ulaş İnaç 
Senaryo: Sema Ali Erol, Gülden Çakır ve Mahir Erol

Oyuncular
Özcan Deniz
Hatice Şendil
Begüm Kütük Yaşaroğlu
Gürbey İleri
Metin Çekmez
Gül Onat
Goncagül Sunar
Hakan Meriçliler 

kaderimin.jpg