BIST 9.693
DOLAR 32,58
EURO 34,79
ALTIN 2.509,24
HABER /  MEDYA

Kaderimin Yazıldığı Gün son bölüm final sahnesi

Kaderimin Yazıldığı Gün'ün son bölümüne Defne ve Elif damga vurdu. Bebeğin Elif ve Kahraman'dan olduğunu öğrenen Defne bebeği düşürüyor.

Abone ol

Kaderimin Yazıldığı Gün'ün son bölümüne Defne ve Elif damga vurdu. Bebeğin Elif ve Kahraman'dan olduğunu öğrenen Defne bebeği düşürmek için elinden geleni yaptı. Zehirli süt içirerek Elif'i zehirlemek isteyen Defne Kahraman engeline takıldı. Peki şimdi Defne ne yapacak?

DÜN AKŞAM NELER OLDU?

deri̇mi̇n-yazildiği-gün1.jpg

 Bebeğin kendisinden olmadığını öğrenen Defne, hayatının en zor ve acımasız kararını verir. Bu çocuk asla doğmayacak! 

İŞTE NEFES KESEN FİNAL SAHNESİ


Bu amaçla bir karışım hazırlatır. Bebeğin düşmesini sağlayacak bir ilaç. Bebek düşecek ve Elif bu evden gidecek.

kaderi̇mi̇n-yazildiği-gün-2.jpg

Karısının planından habersiz olan Kahraman ise, Meryem’i rahatsız eden bir adamın izini sürmektedir.  Bu arayış sonunda öldü diye bildiği Kadir’le karşılaşır. Yörükhan Ailesi’nin yıllardır sakladığı bu sır ortaya çıkmıştır. Bir tarafta babasız ve kocasız kalan ablası ve yeğeni, diğer tarafta abisi Yakup ve babası Ziya. Kahraman sonucu ne olursa olsun bu sırrın hesabını sormakta kararlıdır. 

kaderi̇mi̇n-yazildiği-gün-3.jpg

Diğer tarafta ise, herkese varlığını unutturan Maksut, Defne’yi kaçırır. Sevdiği, hayattaki tek aşkı Elif’e kavuşmak için yapması gereken tek şey kalmıştır. Kahraman’ı arayıp, takas yapmayı önerecektir. Defne’ye karşılık Elif...