BIST 9.674
DOLAR 32,59
EURO 34,84
ALTIN 2.506,85
HABER /  MEDYA

Kaderimin Yazıldığı Gün son bölüm-44. bölüm fragmanı

Kaderimin Yazıldığı Gün son bölüm nefes kesti final sahnesi izleyin. Kaderimin Yazıldığı Gün son bölümde konak yine karıştır. Defne'nin oyunu Elif'i köşeye sıkıştırdı Kahraman çıkmazda. Kaderimin Yazıldığı Gün 43. bölüm fragmanları

Abone ol

Kaderimin Yazıldığı Gün son bölüm ekran başına kilitledi Kaderimin Yazıldığı Gün son bölüm izleyin. Maksut ameliyat olmuştur ama kritik süreç hala devam eder. Bu sürede ana oğlul giderek birbirine daha da yaklaşır. Defne ise oyunlarından vazgçemez ve Elif'i köşeye sıkıştırmak için yeni bir plan yapar. Kaderimin Yazıldığı Gün 44. bölüm fgarmanları internetaber'de...

KADERİMİN YAZILDIĞI GÜN SON BÖLÜM İZLE

Kaderimin Yazıldığı Gün'de son bölümde neler oldu? Defne ve Ece’nin eve gelmesine şoke olan Elif, mecbur durumu kabul eder. Kahraman ise onun ne kadar üzüldüğünün farkındadır.. Ama başka çaresi yoktur. Defne ise zaferinden çok memnundur.

Öte yandan Saadet Yakup’un yardımını kabul eder. Maksut ameliyat olacaktır. Ana oğul giderek yakınlaşmaktadır.. Köşeye sıkışan Kıymet Şükran’a yakalanır. İkili Saadet’i alt etmek için uğraşırken, Kıymet öğreneceği gerçekle şoke olacaktır.



Konakta sular bir türlü durulmamaktadır. Defne planını ince ince işlerken, açık vermekten kurtulamaz. Elif onu çoktan göz hapsine almıştır.

Selim ve Melek’in arası Canan yüzünden açılmıştır. Selim Canan’dan hesap soracaktır. Ama onu zor günler beklemektedir. İki ateş arasında kaldığını öğrenecek ve çok önemli bir karar alacaktır.

Kahraman bir yandan ailesini korumaya çalışırken, hisseleri Maksutlardan geri almayı başarır. Celal’le çok güzel bir plan yaparlar. Ne kadar kızgın olsa da Elif’e aşkı her şeyden kuvvetlidir. Ona çok güzel bir sürpriz yapmaya hazırlanır.

Elif ise Defne’den iyice şüphelenmeye başlamıştır. Görüp duydukları karşısında şoke olacaktır. Artık Defne’nin yaptıklarını ifşa etme vakti gelmiştir.