BIST 9.722
DOLAR 32,55
EURO 35,01
ALTIN 2.427,83
MEDYA

Kaderimin Yazıldığı Gün 46. bölüm fragmanı

Kaderimin Yazıldığı Gün dizisi 46. yeni bölümüyle 1 Aralık 2015 Salı akşamı Star'da olacak. Kaderimin Yazıldığı Gün'ün bu hafta yayınlanacak son bölümünde neler olacak?

Kaderimin Yazıldığı Gün 46. yeni bölüm fragmanı yayınlandı; 1 Aralık 2015 Salı akşamı Star'da...


Kahraman sonunda telefonu bulmuştur. Ve içindekilerin Defne’yle ilgili olduğundan emindir. Duyacaklarından da bir o kadar korkmaktadır. Ne yazık ki telefonun içindeki  bilgiler yok olma tehlikesiyle karşı karşıyadır.


Defne’nin yanında Kahraman’ın olduğunu sanan Elif’inse dünyası bir kez daha yıkılmıştır. Bu kabus çok sürmeyecektir. Elif’in tek yapması gereken şey Kahraman’a güvenmektir.  Öte yandan Soner de hiç kolay bir patron değildir. Elif kabus bitti diye düşünürken, hayatının tekrar sarsılacağının henüz farkına varmamıştır.


Selim büyük bir kumar oynar ve Melek’e yardım eder.Ne olursa olsun onu saklayacak, peşindeki adamlardan koruyacaktır. Ama başka bir tehdidin varlığını unutmuştur ne yazık ki.


Maksut ise Yakup’un bu kadar yakın olmasından giderek rahatsız olmaya başlamıştır. Saadet ve Yakup söyleyemez kardeş olduklarını. Ama her sır gibi bu da ortaya çıkmaya mahkumdur.


Doktorların da olumlu karar vermesiyle, Ziya’nın ameliyatı öne alınır. Bu, Defne için kabus demektir. Ziya iyileşirse konuşacaktır çünkü. Ne yapıp edip bundan kurtulması gerekmektedir. Ne var ki Kahraman’ın da Defne’nin peşini bırakmaya niyeti yoktur. 

Sitene Ekle
Etiketler