BIST 9.525
DOLAR 32,60
EURO 34,78
ALTIN 2.497,40
MEDYA

Kaderimin Yazıldığı Gün 41. bölüm fragmanı

Kaderimin Yazıldığı Gün dizisi 41. yeni bölümüyle 27 Ekim 2015 Salı akşamı Star'da olacak. Kaderimin Yazıldığı Gün'ün bu hafta yayınlanacak son bölümününde neler olacak?

Kaderimin Yazıldığı Gün 41. yeni bölüm fragmanı yayınlandı; 27 Ekim 2015 Salı akşamı Star'da...


Kahraman vurulmasına rağmen Elif’i Maksut’tan kurtarmaya kararlıdır. Maksut’un da pes etmeye niyeti yoktur. Ne olursa olsun Elif’i alıp yurt dışına gidecektir.


Bu arada Kahraman’dan haber alamayan ev halkı panik halindedir. Yakup ise canhıraş kardeşini aramaktadır ama bambaşka planları vardır. Şükran bunun farkına varır, duyduklarına inanamayacaktır.


Elif ne dese Maksut’u ikna edemez. Maksut iyice delirmiştir. Yeni başlayacakları hayatın hayallerini kurmaktadır. Elif’in ümidi giderek tükenmektedir. 


Selim ise hayatının değiştiğinin farkında değildir. Bir yanda Canan, bir yanda Melek. Sonunu hiç bilmediği bir maceraya sürüklenmektedir. Bu macerada hiç ummadığı sürprizlerle karşılaşacaktır.


Sonunda Elif’ten kurtulmaya çok yaklaşan Defne’yi başka bir gelişme beklemektedir. Belki de ayağına yeni bir fırsat geçmiştir. İnce ince planını yapar her zaman ki gibi. Ama hala çok güçlü bir şeye karşı savaştığının farkında değildir.


Kahraman ve Elif için kader belki de baştan yazılacaktır. Belki daha aşk dolu, mutluluk ve umut dolu günlere gebedir yarın.  Belki de yeni sınanmalara. Zaman hiç gecikmeden her şeyi gösterecektir.

Sitene Ekle
Etiketler