BIST 9.792
DOLAR 32,51
EURO 34,94
ALTIN 2.435,24
HABER /  MAGAZİN

Kader Kaynak kimdir Ahmet Arıman ile aralarındaki yaş farkına bakın

Kader Kaynak kimdir aslen nereli kaç yaşında? Hababam Sınıfı'nda Hayta İsmail karakterine hayat veren Ahmet Arıman ile evlenen Kader Kaynak bir anda gündeme oturdu. Kader Kaynak'ın özel hayatı ve biyografisi internethaber'de.

Abone ol

Hababam Sınıfı ile hafızalara kazınan 62 yaşındaki Ahmet Arıman kendisinden 39 yaş küçük 23 yaşındaki Kader Kaynak ile evlendi. Herkesin merak ettiği isim haline gelen Kader Kaynak'a gelin yakından bakalım.

Ahmet Arıman olaylı eşi Kader Kaynak ile dünyaevine verdi. Dün akşam saatlerinde nikah masasına oturan çift nikah öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Olaylı ilişkisini nikah masasına taşıyan Arıman, “Kimseye bir şey yapmadık. Bizim içimiz de çok rahat. Millet arkamızdan bir şeyler söylüyor ama araştırılsın hiç kimseye bir şey yapmadık. Bu kadar basit.” diyerek Kader Kaynak'ın eski eşinin iddialarına cevap verdi. Çifte aralarındaki yaş farkı sorulduğunda ise usta oyuncu, “Ben kendimi yaşlanmış olarak görmüyorum. Nerede tırak orada bırak, bittiği zaman biter zaten.” diyerek yaş farkının problem olmadığını söyledi. Ahmet Arıman daha sonra “Bende isterdim biraz daha büyük olsun. Ne yapalım? kaderimizde bu varmış.” açıklamasını yaptı. Herkesin merak ettiği isim haline gelen Kader Kaynak kimdir?

KADER KAYNAK KİMDİR? 23 yaşında olan ve ikinci evliliğini yapan Kader Kaynak evlendikten sonra soyadını hemen Arıman yaptı. Facebook'ta sıklıkla çocuğuyla fotoğrafını paylaşan Kader Kaynak aslen Tokatlı. 

Skandal aşk Hayta İsmail 23 yaşındaki Kader Kaynak ile evlendi