BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  GÜNCEL

Kaçırılan uzman çavuşun ailesinin umutlu bekleyişi

Diyarbakır’ın Lice ilçesinde, karakol inşaatını protesto eden bir grup tarafından kaçırılan uzman çavuşlardan Hasan Demircan’ın Gaziantep’in...

Abone ol

Diyarbakır’ın Lice ilçesinde, karakol inşaatını protesto eden bir grup tarafından kaçırılan uzman çavuşlardan Hasan Demircan’ın Gaziantep’in Nurdağı ilçesindeki ailesi, umutlu bir şekilde gelecek iyi haberi bekliyor.
Abalı Jandarma Karakolu’ndaki inşaatı protesto eden bir grup tarafından kaçırılan uzman çavuşlardan Hasan Demircan’ın ailesi umut içinde gelecek iyi bir haber bekliyor. Hasan Demircan’ın Nurdağı ilçesinin Gözlühöyük köyündeki evine gelen yakınları aileye geçmiş olsun temennilerinde bulundu. Hasan Demircan’ın ağabeyi Ahmet Demircan, Bingöl’de görev yapan kardeşi ve silah arkadaşının bir an önce bulunması için yetkililerden yardım isteyerek, “Şuan da bölgedeki komutanlarla sürekli irtibat halindeyiz ve bilgi almaya çalışıyoruz. Yetkililerin çalışmaları devam ediyor ve inşallah hayırlı bir haber alırız. Bu konuda devletimizin yapması gereken her şeyi yapmasını bekliyoruz. Bugün iki gündür kendisinden haber alamıyoruz. Biz bir an önce kardeşimin sağ salim getirilmesini istiyoruz” dedi.
Kardeşinin 23 Mayıs’ta yapılacak düğününün hazırlığı içinde olduklarını da anlatan ağabey Demircan, “Kardeşim ayın 18’inde izine gelip düğününü yapacaktı. İnşallah bir an önce gelirse 23 Mayıs’ta düğününü yapacağız. Kendisi 4 ay önce izne gelmişti ve görev yaptığı bölgede bir sorun yaşamadığını söylemişti” diye konuştu.
(İHA)