BIST 9.080
DOLAR 32,34
EURO 35,10
ALTIN 2.310,52
HABER /  DÜNYA

Kaçırılan çocuğu akıllı telefon kurtardı

ABD'de 4 yıldır kayıp olan 13 yaşındaki çocuğu akıllı cep telefonu kurtardı.

Abone ol
ABD'de 4 yıldır kayıp olan 13 yaşındaki çocuğun babası tarafından kaçırıldığı ortaya çıktı. Oğlunu 4 yıl boyunca evindeki gizli bölmede saklayan adam ve 2'nci karısı gözaltına alındı.
 
ABD ’nin Atlanta kentinde yaşayan ve yaklaşık 4 yıldır kayıp olan 13 yaşındaki çocuk bulundu. Babasını ziyaret ederken sırra kadem basan adı açıklanmayan çocuğun, babası tarafından alıkonulduğu ve babanın 2’nci eşiyle beraber talihsiz çocuğu herkesten sakladıkları ortaya çıktı. 
 
NTV'de yer alan habere göre, senelerdir babasının evinde zorla tutulan 13 yaşındaki ABD’li genç , geçtiğimiz günlerde evdeki bir akıllı telefona yüklediği mesajlaşma uygulaması sayesinde gizlice annesiyle iletişime geçti. Oğlunun eski eşinin evinde tutulduğunu ve şiddet gördüğünü öğrenen annenin ihbarının ardından 37 yaşındaki Gregory Jean ve 42 yaşındaki Joy Davis gözaltına alındı. 3 ayrı suçla yarılanan Jean ve Davis’in duruşmaları Pazar günü başladı. 
 
Yapılan açıklamaya göre, 2010 yılında kaybolan çocuk yıllarca babasının evindeki gizli bir bölmede yaşamak zorunda kalmış.